Suvionnilla on voitto alla.
Suvionnilla on voitto alla.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Pakkaskelien valtias tulee taas

Välistarttinsa huimalla loppuvedolla edukseen ratkaissut Suvionni jatkaa menestystään tiistain T5-päätöksessä.

Teivon kohteista löytyy varmaehdokkaita moneen makuun. Näistä rivin luottohevoseksi erottuu päätöskohteen Suvionni, joka on jälleen nousemassa kovaan talvivireeseen. Porin välistartissa väkivahva ruuna sai harvinaisesti sisäratajuoksun sen jäätyä jo alussa takamatkalta kolmanteen sisälle. Suvionni virui hännillä päätöspuolikkaalle asti vailla väylää, mutta sen saatuaan ruuna tykitti uloimpia ratoja pitkin hurjasti 22,2/500 metriä ja ehti vielä ykköseksi ohi Rallin Muiston. Ehjä esitys enteilee Juhani Inkisen suojatille vahvaa talvikautta, eikä lyhyestä starttirytmistä ole kuin hyötyä Suvionnille, joka kohtaa Teivossa passelin vastuksen.

Yksi illan kiinnostavimmista pelihevosista on toisen T5-kohteen It’s Raining Men. Kovakapasiteettinen ruuna aloitti keväällä Kimmo Aholan tallista, mutta kesällä puhjenneet allergiat pakottivat sen tauolle. Ahola on It’s Raining Menin treeniotteiden perusteella sen mahdollisuuksista varovaisen toiveikas, vaikka tositoimissa hevosen terävyys on hänellekin pieni kysymysmerkki. It’s Raining Men kuuluu silti mukaan lapulle säännöllisemmin kilpailleen suosikkikaksikon Might Be Romeo – Rahajamatch ohella.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 4, 12, 11, 9 (7, 8)

Toto5-2: 3, 1, 2 (4, 5)

Toto5-3: 2, 4, 6 (9, 1)

Toto5-4: 4, 11, 6, 12, 7 (10, 5)

Toto5-5: 10 Suvionni (9, 7)

4 x 3 x 3 x 5 x 1 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Ilona Mäkinen: Joyful Swamp (12) on pitänyt huoltotauon. Tuntuu hyvältä kotona. Ei yllätä vaikka pärjäisi heti jos ravi maistuu.

Lähtö 5

Kimmo Ahola: It's Raining Menillä (2) allergiat olleet haastena kesän ja syksyn. Vaikuttaa olis vähän samanlaista tekemisen meininkiä mitä oli keväällä. Suorituskyky arvoitus heikkojen viime startien jälkeen.

Lähtö 7

Christa Packalén: MAS Flashille (11) tuli viimeksi henkinen väsy kun jäi johtavan rinnalle. Kotona kaikki ok mutta paikka on taas vähän ikävä. Uskoisin että parantaa nyt kokoajan kun saa startteja kroppaan ja toivotaan että tässäkin tulee juosten maaliin. Ei muutoksia varusteisiin.

Mari Laasanen: BWT Bayernin (14) starttiväli on taas venähtänyt. Ruuna oli Killerillä ihan asiallinen ja pystyy ehkä vähän parantamaan siitä. Ehjällä juoksulla rahasija olisi hyvä saavutus.

Santo Grialin (15) kanssa ollaan pitkältä paussilta liikkeellä matalalla profiililla. Motivaatio on ollut kateissa pitkään, eikä odotuksia nyt ole. Treeneissä painetta on vähän turhankin paljon, mutta kilpailuissa meno ei ole maittanut.

Lähtö 9

Ilona Mäkinen: Kato Katolle (12) tuli synkin lähtöpaikka mailille ja rahasija olisi loistava saavutus.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi