Take Care on illan ideahevosia.
Take Care on illan ideahevosia.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Peliratkaisuja alkuun

T5-avauskohteen pelihevosista Makes Me Credit on tasaisena lähtijänä sisäradalta ohipeliainesta.

Lähdön kahdesta kovimmasta suosikista Take Care on kovavireisenä vahvoilla huolimatta seiskaradan lähtöpaikasta. Sen sisäpuolelta kovaa avaavista Maccelle ja Rullebackens Göstalle vetoapu todennäköisesti kelpaa, joten Hannu Kamppurin valmennettava suunnannee varhain johtoon asti. Edellisen vakuuttavan keulasoolonsa jälkeen Take Care teki myös 75-starteissaan kiitettävät esitykset, vaikka nappionnistumisia ei tullut. Jokimaalla takarivistä startannut tamma kiersi neljännestä ulkoa 14,0/700 metriä kolmatta rataa ilman selkää ja riitti kärkitaistossa neljänneksi. Viimeksi ensimmäisen takasuoran laukan myötä kauas jäänyt Take Care kiri hänniltä mainiosti loppua.

Pienelle peliosuudelle jäänyt Rullebackens Gösta nostetaan potentiaalisena yllättäjänä systeemiin Take Caren kanssa. Viimeksi keskipitkällä matkalla se oli mukana 11,5-avauksessa. Keulasta taipuneen Lady Cherin takaa tilaa hakiessaan valjakko ajautui loppukaarteessa hakaukseen ja menetti pelin. Loppua Rullebackens Gösta tuli taustalta asiallisesti, ja nykyvireensä perusteella se on ainakin tulosriviään parempi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Veikkaus vihjeet
Veikkaus vihjeet

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 7, 4 (1, 2)

Toto5-2: 6, 4, 7 (9, 1)

Toto5-3: 2, 6, 1, 8, 3 (5, 7)

Toto5-4: 13, 11 (3, 2)

Toto5-5: 8, 5, 3 (4, 2)

2 x 3 x 5 x 2 x 3 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Christa Packalén: Gryffindor (6) on ollut nyt viimeisiin oikein hyvä ja tuntuu että menee vaan eteenpäin. Kotona kaikki ok ja pystyy pärjäämään. Ei muutoksia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi