Jouni Myllyharjun valmentama Redhot Tap Dancer on pelihevosia päätöskohteessa.
Jouni Myllyharjun valmentama Redhot Tap Dancer on pelihevosia päätöskohteessa. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Peliratkaisut päätöslähtöön

Illan T5-prosenttihait tuntuvat kautta linjan haavoittuvaisilta. Päätöskohteessa suurin suosikki Reverend Dred ohitetaan kokonaan, sillä sen sisäpuolelta starttaa kyvykäs, nousuvireinen ja pelillisesti kiinnostava kaksikko.

Voitokkaan Reverend Dredin kohtaloksi koitui viimeksi jäädä sisäradan lähtöpaikalta keulavoittajan taakse pussiin. Teivossa se starttaa seiskakaistalta, ja etenkin johtopaikalla viihtyvällä Redhot Tap Dancerilla on sisäpuolelta sitä vastaan tilaisuus ottaa juoksu kontrolliinsa. Porilaisruuna teki kotiradallaan hyvän esityksen tauolta, mutta tuolloin juoksunkulku oli kuudennesta ulkoa kovasti sitä vastaan, eikä kuudes sija siten kerro mitään sen iskukyvystä.

Myös Joseph Boko sai neljän kuukauden tauolta startin alle ja on nyt pelattava. Vermon viimekertaisesta kolmen tonnin kisasta muodostui taktiikkajuoksu, mikä verotti Joseph Bokon mahdollisuuksia. Kolmannesta ulkoa tilaa löytyi kovassa lopetuksessa vasta päätössatasella. Säästeliäs startti palveli kuitenkin tätä ja tulevia tehtäviä, ja nyt Markku Niemisen suojatti on liikkeellä menestysodotuksin.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 6, 15, 14, 4 (12, 16)

Toto5-2: 1, 4, 3 (8, 7)

Toto5-3: 11, 2, 4, 3, 5 (10, 9)

Toto5-4: 1, 3 (4, 12)

Toto5-5: 2, 5 (7, 11)

4 x 3 x 5 x 2 x 2 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Helena Mehtälä: Viimeksi Felisialta (3) jätettiin sekki ja kengät pois. Oli parempi. Kokeillaan luultavasti samaa.

Juha Lindroos: Vonkarin (15) kisakunto on arvoitus, sijoitusodotukset 1-10. Kotona treenannut hyvin, mutta viimeistelyssä oli vähän vähemmän innokkuutta kuin aiemmin.

Lähtö 5

Anne Talonen-Levula: Viime startissa Carbon Combo (1) pelästyi lappujen takaa tullutta hevosta ja laukkasi siihen. Silmäverkon puolilappuja muutetaan, jos niillä ajetaan. Hevonen vaikuttaa muuten hyvältä.

Emma Väre: Stonecapes Victor (4) alisuoritti keväällä ja syy löytyi polvikanavista jotka operoitiin. Treenaa hyvin ja odotan heti aika hyvää suoritusta vaikkei tietysti parhaimmillaan tässä pidä olla.

Lähtö 6

Emma Väre: Scorpion Comery (11) voitti viimeks varmasti vaikka jäikin jarruttelemaan. Kotona välissä kaikki hyvin ja edelleen mun mielestä selästä paras.

Lähtö 7

Christa Packalén: Nyt oli viimeksi taas hyvää Kiikku's Cashieriä (4). Treeneissä kaikki normaalisti ja toivotaan taas hyvää selkäjuoksua. Jatketaan samoilla varusteilla.

Lähtö 9

Christa Packalén: Centodiecin (11) viimeisimpään starttiin en ollut aivan tyytyväinen mutta kotona ei ole ilmennyt mitään ihmeellistä sen jälkeen. Nyt ikävä paikka mutta saa varmasti tuolta selkäjuoksun mikä olisikin toiveissa. Vähän muutetaan kuolaimia mutta muuten samoilla varusteilla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi