Jarmo Saarela ohjastaa ideavarmaa.
Jarmo Saarela ohjastaa ideavarmaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Suoraviivainen apuvarma

Illan T5-peli on ennakkoon selväpiirteinen. Kahden ensimmäisen kohteen Callela Ikaros ja Kukkarosuon Kurko ovat selkeimmät varmaehdokkaat, mutta nousujohteisesti esiintyneessä Blacky Lucassa on enemmän pelillistä ajatusta.

Neljän tonnin ykköspalkinto on kerännyt neljännessä T5-kohteessa viivalle tasokkaan ryhmän 3- ja 4-vuotiaita. Seppo Suurosen tallin Blacky Luca on saanut alkukauden parin startin jälkeen kunnolla juonen päästä kiinni ja saa nyt hyödyntää mainiolta kolmosradalta viimekertaista paremmat asemat. Vermossa se oli 12-radalta hankalamman tehtävän edessä kuin on nyt. Neljännestä ulkoa Blacky Luca kiri 14,3/700 metriä ja erkani voittokamppailuun Wik’s Noe Nee Peen kanssa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 6 Callela Ikaros (7, 3)

Toto5-2: 6, 4 (7, 1)

Toto5-3: 2, 10, 4, 5, 3 (9, 7)

Toto5-4: 3 Blacky Luca (7, 10)

Toto5-5: 6, 4, 1, 9 (7, 2)

1 x 2 x 5 x 1 x 4 = 40 riviä – 4,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 6

Anne Eve: Macce (2) tuntui pe viimeistelyssä erittäin hyvältä menee vielä ma pienet viimestelyt mahdollisesti vaihdetaan ti lyhyemmät hokit hokeilla mennään kuitenkin.

Emma Väre: Yuvarajah (10) oli viime starttiin vielä parempi kuin edelliseen, sen jälkeen kotona kaikki hyvin. Lähtöpaikka ok, sopivalla reissulla odotan taas hyvää suoritusta.

Lähtö 8

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (5) on kunnossa ja jos ei alkumatka mene aivan hullutteluksi, pystyy pärjäämään.

Christa Packalén: Nemea Kato (9) sai viimeksi hyvän juoksun ja kiri hyvin kun sai tilaa. Oli kyllä huomattavasti parempi kun aikaisemmin. Treeneissä kaikki mennyt hyvin. Jatketaan samoilla varusteilla kun viimeksi.

Lähtö 9

Christa Packalén: Sealed Lipsin (4) kanssa viimeksi haluttiin kokeilla keulasta mutta ei sitten ihan kestänyt sitä alun vauhtia. Lähtee voltistakin hyvin matkaan, kuski saa päättää miten ajaa. Ei muutoksia varusteisiin.

Lähtö 10

Ilona Mäkinen: Hades (5) on pitkästä aikaa montelähdössä. Aiemmin ollut vähän haluton selästä käsin. Nyt kunnossa muuten ja toivotaan hyvää suoritusta kera rahasijan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi