Astrum on ideavihjeen varmavalinta.
Astrum on ideavihjeen varmavalinta.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Suoraviivainen varmavaihtoehto

Illan suurimmat T5-suosikit Reload Pellini ja Suven Sametti saavat varmistukset. Avainhevoseksi nousee päätöskohteen Astrum.

Ravikuningatar Suven Sametin tueksi vihjesysteemiin nostetaan Lumi-Oosa, joka on ollut kahdessa edelliskisassa epäonninen. Jokimaan tammalähdössä Harri Kotilainen panosti suojatillaan lähtökiihdytykseen, mutta kontaktin myötä tullut laukka pilasi pelin kaarteeseen mentäessä. Suven Sametin hallitsemassa tammalähdössä Lumi-Oosa kierteli vielä hänniltä vahvasti kirikierroksen 23,3-kyytiä, mutta oli jo tullut hylätyksi. Vermon lyhyessä ryhmässä paha lähtölaukka vei sen mahdollisuudet. Teivossa kakkosradalta kiihdyttävän Disainin todennäköisesti railakas tempo kärjessä tasoittaisi Lumi-Oosan tietä kärkeen.

Rivin päätöskohteen Astrum on kilpaillut viime kerrat 75-divisioonalähdöissä eli tätä kovemmissa tehtävissä. Finlandia-päivänä se ei riittänyt kirivaiheessa sisäratajuoksun jälkeen, mutta Seinäjoella ruunan otteissa oli enemmän rähinää sen kirittyä neljännestä ulkoa vahvasti 10,3/700 metriä. Antti Veteläinen ohjastaa tällä kerralla itse valmennettavaansa. Valjakko päässee varhain keulaan, mistä on myös normaalina vahvoilla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 5, 8, 6 (1, 7)

Toto5-2: 11, 4, 2, 9, 7 (8, 12)

Toto5-3: 11, 6, 2, 7, 4, 3, 9 (8, 10)

Toto5-4: 1, 8 (6, 4)

Toto5-5: 5 Astrum (7, 8)

3 x 5 x 7 x 2 x 1 = 210 riviä – 21,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Juhani Tapani: Kaikki Kilchomanilla (4) edelleen hyvin. Mahdollisesti laitetaan kokolaput kun aiemmin on ollut puolilaput.

Kari Savolainen: Whodouthinkuaresta (6) ei mitään negatiivista kerrottavaa. Nätti juoksu haussa, seuraava isompi tavoite Vermon kuuma-karsinnat.

Lähtö 8

Toni Mäntyniemi: Ivan B.R. (2) on treenannut ihan ok hyvin, ei ole ajettu lujaa. Ihan maltillisin mielin tähän ekaan tauko starttiin ja saa nyt startin kroppaansa niin toiseen starttiin voi jo olla odotuksia kärkipään sijoituksista.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi