Saana Koivusen valmentama EL Cheapo on illan ideavarma.
Saana Koivusen valmentama EL Cheapo on illan ideavarma.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Suoraviivainen varmaviritys

Päätöskohteen El Cheapo teki viimeksi avauskisan uudelta valmentajaltaan Saana Koivuselta. Juoksunkulku oli tuolloin sitä vastaan, mutta Teivossa moni asia puoltaa kyvykästä 4-vuotiasta.

Viime syksyyn asti Harri Koivusen tallilla työskennellyt ja myös Vuoden hoitajana palkittu Saana Koivunen on sittemmin toiminut Vihdistä käsin ja valmentaa tällä erää kahta starttihevosta. Myös El Cheapo oli Turussa hänen passihevosiaan, joten ruuna on hänelle läpikotaisin tuttu jo pitkältä ajalta. Parhaimmillaan El Cheapo teki kovia esityksiä Solvallaa myöden, mutta toistaiseksi uran täysosumat ovat jääneet kahteen.

El Cheapon ensimmäinen startti Saana Koivuselta oli suurkilpailun karsintalähtö, jossa juoksunkulku oli takahevosia vastaan sisäradan vedettyä 12,0-lopetuksessa Drogonin johdolla. Ulkoradalta alun tarkkaillen ottanut El Cheapo jäi neljänteen ulos, mistä se yritti nytkin vastassa olevan Amilakvarin kannoilla ulkoratoja pitkin, mutta kaksikon kirit eivät ymmärrettävästi tuottaneet tulosta.

Illan varmaehdokas saa nyt hyödyntää nopeuttaan voltin ykkösradalta, eikä lähtö ole tasoltaankaan yhtä vaativa kuin viimeksi. Aiemmin El Cheapo on lähtenyt voltista liukkaasti liikkeelle, ja Jukka Torvisella on paikka pitää juoksu kontrollissaan alusta loppuun.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 13, 6, 5 (12, 11)

Toto5-2: 3, 2, 7, 6 (5, 9)

Toto5-3: 3, 1, 9, 5, 6 (4, 2)

Toto5-4: 7, 2, 4, 1, 9, 6 (10, 3)

Toto5-5: 1 El Cheapo (2, 7)

3 x 4 x 5 x 6 x 1 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Christa Packalén: Olin oikein tyytyväinen Gryffindorin (6) viimeisimpään starttiin. Menee varmasti starttien myötä eteenpäin ja kuvittelisin että olisi taas parempi. Jatketaan samoilla varusteilla.

Lähtö 7

Jarno Kallionpää: Henriette Sisulle (6) aitetaan jenkkikärryt ja katsotaan lämmityksen jälkeen jos lisätään jotain lappuja.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi