Jukka Hakkarainen ohjastaa ja valmentaa tämän päivän ideavarmaa.
Jukka Hakkarainen ohjastaa ja valmentaa tämän päivän ideavarmaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Suosikki on lyötävissä

Ideavihjeessä hyökätään varmalla liikkeelle.

Jukka Hakkaraisen valmentama Christine L Garden teki viimeksi 4. ulkoa hyvän kirin, vaikka ei vetoapunsa, tänäänkin mukana olevan Bring It On Homen mukana loppukahinoissa pysynyt. Suoritus oli kuitenkin nousuvireinen, ja tänään Christine L Garden saa juosta keulassa tai 2. sisällä, joten aivan hyvin lahjakkaiden tammojen kohtaamisessa Hakkaraisen suojatti voi vetää tänään pidemmän korren. Iltapäivän peliprosentit ovat Bring It On Homen hyväksi 51–18.

Toisessa kohteessa Queen Diablo on 19 prosentillaan ylipelattu, eikä se mahdu kupongille. Kolmannessa kohteessa otetaan alle kymmenprosenttisista mukaan Sinkun Cunkku ja Tulipiirto. Neljäs pelataan suosikeilla, ja päätöskohteessa potinnostajina toimivat Again Kronos, Rarity Red, Making Match ja ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun 2021 ilman kaikkia kenkiä kisaava Hades.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 1 Christine L Garden (7, 4)

Toto5-2: 1, 2, 9, 3, 4 (5, 6)

Toto5-3: 9, 4, 7, 6, 5 (8, 11)

Toto5-4: 8, 2, 4 (3, 5)

Toto5-5: 1, 6, 9, 10, 11, 8 (12, 7)

1 x 5 x 5 x 3 x 6 = 450 riviä – 45,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Crista Packalén: Centodieci (6) jäi välissä pois kun ei ollut treeneissä vaan hyväntuntuinen. Nyt treenannut huomattavasti paremmin ja viime viikolla ajettu radalla kovempi hiitti. Ensisijainen tavoite ehjä juoksu.

Lähtö 2

Ilona Mäkinen: Give Me A Reasonin (5) viime startit ovat menneet vähän pieleen. Haetaan nyt ehjää suoritusta ja rahasijaa.

Lähtö 8

Crista Packalén: Thai Greenwich (1) palailee pikku huililta takaisin. Hokkikenkä ei ollut optimi tälle ja hyötyy hirveästi kun saadaan etukengät pois. Tulee suht kevyellä valmistelulla tähän starttiin ja paikka ei ole missään tapauksessa hyvä tälle. Voitto olisi siis ehkä pieni yllätys tänään.

Ilona Mäkinen: Hades (11) on ollut pitkään kunnossa. Montéssa viimeksi ok, laput jos olisi vedetty aiemmin, olisi ollut pari sijaa ylempänä. Nyt koitetaan ilman kaikkia kenkiä, edellisen kerran kaksi vuotta sitten. Silloin laukkariski kasvoi. Jos ravaa ja selät vetää, pystyy korkealle.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi