Williamsburg on aloittanut kautensa kahdella nelossijalla.
Williamsburg on aloittanut kautensa kahdella nelossijalla.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Taukohevosessa on nyt ajatusta

Sopivassa seurassa treenitauon jälkeen aloittava Williamsburg on vahvoilla takarivistäkin, sillä kyvykäs 5-vuotias ei ole ronkeli juoksusta.

Vahvaa jälkeä 3- ja 4-vuotiskausilla tehneellä Williamsburgilla on valoisa tulevaisuus edessään. Anna Torvisen suojatti osoitti viime kaudella riittävänsä divisioonatasolla, vaikka voittoja ei loppukaudesta irronnut.

Paluustartiksi löytyi kotiradan lähtö, jossa se riittää vastuksen puolesta varmasti. Vaikka paras terävyys löytynee vasta starttirytmin myötä, hyvän kapasiteettinsa ansiosta se pystyy heti voittamaan tällaisen tehtävän. Vuosi sitten keväällä Williamsburg aloitti vastaavalta kolmen kuukauden tauolta voitolla. Peliprosenttien jäädessä maltillisiksi, se luotetaan pelin tukipilariksi.

”Williamsburg sai treenitauon, ja sitä on päästy täysipainoisesti valmentamaan”, Anna Torvinen taustoittaa. ”Kerran on käyty Teivossa ajamassa reippaampi hiitti, mutta siitä on jo reilu pari viikkoa aikaa. Paljon sitä on ajettu jarrukärryistä, ja hevonen voi olla vielä tukkoinen. Toivotaan että Williamsburg tekee kuitenkin hyvän suorituksen. Lähtö on kuitenkin ihan sopiva aloitusstartiksi. Mitään muutoksia ei sille tule, kokolaput ja samat varusteet sillä on kuten ennenkin.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 3, 12, 9, 11, 4 (2, 1)

Toto5-2: 6, 3, 1, 10, 7 (2, 9)

Toto5-3: 11 Williamsburg (3, 8)

Toto5-4: 1, 10, 5, 11 (4, 3)

Toto5-5: 4, 11 (6, 2)

5 x 5 x 1 x 4 x 2 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Eino Rampanen: Thinkin' Pinkiltä (5) otetaan etukengät pois.

Ari Kurra: Toscan Flaxilla (11) viimeksi ohistartti, balanssi oli vääränlainen hevoselle.

Lähtö 4

Emma Väre: Scorpion Comery (3) oli viimeksi oli nahkea, mutta pistän osaksi kelin piikkiin. Matalaliikkeisenä jäi vähän rataan kiinni. Kotona treenannut viime aikoina terävämmin kuin hetkeen joten pitäis olla parempi.

Lähtö 6

Ilona Mäkinen: Hades (12) on noussut hyvään kuntoon. Paikka hankala, joten toivotaan vetäviä selkiä matkalle. Pystyy nousemaan korkealle juoksun onnistuessa. Jatketaan jenkeillä ja etukengittä.

Lähtö 8

Emma Väre: Viimeksi Yuvarajah (4) oli juuri semmonen kuin piti ja tuli tosi lujaa maaliin. Kotona kaikki normaalisti ja odotan hyvää suoritusta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi