Bluehill's Ghost on toisen kohteen suosikkeja.
Bluehill's Ghost on toisen kohteen suosikkeja.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Toiselle suursuosikeista varmistus

T5-rivin suurimmat suosikit ovat päätöskohteen Jarel Boko sekä Bluehill’s Ghost, jonka tueksi nostetaan alipelattu varmistus.

Selväpiirteisen pelin varmaehdokkaista Bluehill’s Ghost tuli viikko sittten kolmannesta ulkoa 14,4/700 metriä, mutta ei riittänyt tasokkaassa lähdössä kärkikamppailuun. Tämänkertainen Teivon tehtävä on sille astetta sopivampi, mutta ainakin edestä starttaava nousuvireinen Jubilee Hoss on syytä huomioida alipelattuna. Tamma on aloittanut 4-vuotiskauden lupaavasti, vaikka uran avausvoitto on yhä ottamatta. Porin raskaissa olosuhteissa se kiri verkkaisen matkavauhdin jälkeen kärkiparin takaa terävästi 16,0-lopetuksessa toiseksi, ja kakkosradalta se saanee vastaavanlaisen juoksun.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 9, 8, 7 (10, 6)

Toto5-2: 9, 2 (1, 6)

Toto5-3: 1, 11, 4, 8, 2, 7, 9, 5 (10, 6)

Toto5-4: 7, 9, 12, 6, 4 (5, 11)

Toto5-5: 8 Jarel Boko (9, 10)

3 x 2 x 8 x 5 x 1 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ilona Mäkinen: Perfect Deal (10) on ollut kovin saamaton. Toivotaan että kohta heräisi kilpailemaan. Kotona kaikki hyvin. Etukengät pois jos keli sallii, tai alumiinit alle jos ei voi ottaa pois.

Lähtö 5

Mika Hävölä: Flo Jon (4) viimeistelyt jääneet muuten vähälle kelien takia, mutta viikonlopun Teivon harkkareissa voltista n. 18 läpi märällä ja pehmeällä radalla. Napakampi rata suosisi vielä meitä. Satsataan hiukka lähtöön nyt kun on hyvä paikka ja katsotaan mihin päästään.

Lähtö 6

Christa Packalén: Hermione (8) on ollut viime syksystä asti meillä. On yritetty saada muutamia palasia loksahtamaan kohdilleen ja treeneissä ainakin tuntuu ihan hyvältä. Yksi kovempi ratahiitti alla. Paikka on huono joten maltillisin mielin matkaan.

Lähtö 7

Christa Packalén: Que Tal (9) palasi viimeksi huililta ja meni lopussa maitohapoille kun alku oli kova. Se startti vei varmasti eteenpäin mutta takarivi ei ole paras mahdollinen, tämä ei ole toisten takaa ollut niin hyvä kun vapaalta radalta. Ei muutoksia.

Ilona Mäkinen: Hadesilla (11) on hyviä suorituksia alla ja nytkin suotuisalla juoksulla nousee korkealle.

Lähtö 8

Juha Länsimäki: Figaro Brickillä (1) oli väärä blanssi viimeksi.

Isto Kuisma: Hokeilla Patriot Ale (10) on tehnyt tasapaksua suorittamista. Kesäkengät /etukengättömyys iso plussa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi