Zingaling starttaa tänään radalta 2. Kuvassa ruunaa ohjastaa Hannu Torvinen, mutta Teivossa kyydissä on Hannu Hietanen.
Zingaling starttaa tänään radalta 2. Kuvassa ruunaa ohjastaa Hannu Torvinen, mutta Teivossa kyydissä on Hannu Hietanen.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Vahvuudet käyttöön

Teivon T5-ravit käynnistyvät poikkeuksellisesti jo klo 17.00. Vahvaa nousua 4-vuotiskaudellaan tekevä Zingaling on peliprosenttejaan todennäköisempi voittaja.

Viime startit nousijadivisioonan lähdöissä kilpaillut ja niissä edukseen esiintynyt Zingaling pääsee nyt sopivassa rahasarjassa matkaan toivepaikalta. Vahvaotteinen 4-vuotias on tasainen lähtijä, joten kakkosrata sopii sille mainiosti. Viimeksi Oulussa Zingaling jäi 12-radalta kauas kuudenteen ulos, mistä teki vahvan kirin ja ehti viidenneksi. Sitä ennen Pilvenmäen 75-kisassa se ehti hänniltä Kilchomanin takana toiseksi. Nyt Hannu Hietasen ajama ja Taisto Koiviston valmentama ruuna saa näyttää kirivoimansa lähempää kärkeä.

Lähdön ylipelattu suosikki on toistamiseen ykkösradalta lähtevä Edwin Orden, joka ei hyödy lähtöpaikastaan. Viimekertaisessa kakkossijassa sillä oli matkassa onneakin väylien avauduttua kolmannesta sisältä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 12, 9, 6, 3 (7, 5)

Toto5-2: 2 Zingaling (1, 3)

Toto5-3: 2, 11, 6, 5, 1 (7, 9)

Toto5-4: 10, 4, 2, 1, 7, 11, 9 (8, 6)

Toto5-5: 1, 5 (4, 6)

4 x 1 x 5 x 7 x 2 = 280 riviä – 28,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta - Tampere Toto5

Lähtö 2

Hannu Rinne: Rossan Vilima (4) treenaa hyvin. Rahasija tavoitteena.

Lähtö 4, Toto5-1

Emma Väre: Yosemite Sam (5) olisi ollut fyysisesti starttivalmis jo pari kk sitte, mut henkisesti ei. Kovimmillaan ajettu 22/2000. Jos keskittyy hommaan niin uskoisin et pystyy 17-18 tulokseen.

Lähtö 7, Toto5-4 Duo-1 Troikka

Tuija Irri: Mami Chulolla (3) oli pieni kilpailutauko takana ja tuntuu treeneissä asialliselta. Jos henkinen puoli kestää voi odottaa hyvää suoritusta.

Katja Kurran-Kuusela: Angela Matterilla (5) on talven ajettu perustreeniä. Ajettu nyt 1kk hiittejä, hevonen ravaa terveesti ja tuntuu hyvältä.

Jonny Länsimäki: Paikka ulkona, mutta Sanda Mariah (8) on monipuolinen hevonen. Laitetaan Ufot perää ja erilaiset laput.

Tommi Ala-Nikkola: Miya Gran (9) on hyvän tuntuinen treeneissä. Suorittaa yleensä hyvin pidemmilläkin starttiväleillä. Ainakin etukengät pois.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta - Joensuu Toto4

Lähtö 2

Anssi Muhonen: Princess Ivanka (1) on saanut talvella voimaa lisää perinteisellä rekivalmennuksella. Viime kuukaudet on ajettu pitkää hiljaista hiittiä harjoitusraveissa ja kotona vetoja. Nyt maanantaina 5.6. tamma meni oikein mainiosti tuplahiitissä radalla. Vastassa on hyviä hevosia, joten tuskin tamma kauden avauksessa pystyy kärkisijoille. Lähtöpaikka on mainio ja saadaan tarkka reissu parempien takana, joten rahasija on hyvä tavoite tässä vaiheessa. Ilmanveto suoja lisätään ja kengitystä kevennetään.

Lähtö 8, Toto4-3 Duo-1

Kari Seilonen: Ernesto (7) on jaksava hevonen, laukan mahdollisuus suuri. Meni ravia viimeksi koko matkan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi