Double Strikella on avauskohteessa sopiva tehtävä. Kuvassa ohjissa on Hannu Torvinen, Teivossa hevosta ajaa Olli Koivunen.
Double Strikella on avauskohteessa sopiva tehtävä. Kuvassa ohjissa on Hannu Torvinen, Teivossa hevosta ajaa Olli Koivunen.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Varmavirityksen tulosrivi hämää

Double Strikella on kotiradalla sopiva tilaisuus aloittaa uusi kausi voitolla.

Viime vuoden lopussa kovia Kasvattajakruunu-lähtöjä kolunneen Double Striken tehtävä näyttää nyt rahasarjassa edelliskertoja sopivammalta, ja tulosriviään paljon kyvykkäämmässä ruunassa on paperilla tasaisessa T5-avauksessa ideaa varma-ajatukseksi. Viimeksi Jokimaalla sen juoksu meni kärkisijoja ajatellen turhan ohdakkeiksi. Ulkoradalta lähtöpaikalta ruuna jäi matkalla liian hankaliin asemiin. Tempon kiristyttyä Nu Delin johdolla kärjessä tuntuvasti loppua kohden, ei Double Striken vahva kirikierros riittänyt kuudennesta ulkoa.

”Double Strike joutui tekemään hänniltä pitkän kirin, ja siinä oli vetämättömiä selkiä edessä. Olin esitykseen tosi tyytyväinen, koska Teivon startin jälkeen ajattelin, että hokkikeli on liikaa tätä hevosta vastaan”, valmentaja Joni-Petteri Irri kertoo. ”Double Strike oli rokotustauolla, mutta ajoin sillä Teivossa lumisissa olosuhteissa 1.20-vauhtia täyden matkan hiitin.”

 Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 6 Double Strike (2, 11)

Toto5-2: 5, 10, 7, 9 (1, 6)

Toto5-3: 2, 1, 12, 6, 5 (4, 7)

Toto5-4: 2, 1, 6 (3, 9)

Toto5-5: 8, 9, 6, 3 (5, 1)

1 x 4 x 5 x 3 x 4 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi