Ari Moilanen saattaa kaartaa voittajaesittelyyn Por Glam Rockin kanssa.
Ari Moilanen saattaa kaartaa voittajaesittelyyn Por Glam Rockin kanssa. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Vastavarma sisäradasta kärsivälle suosikille

Teivon T5-4:n suosikki Impressario on sisäradan lähtöpaikaltaan haavoittuvainen. Sen ykköshaastaja Por Glam Rock kelpaa lähdön todennäköisenä keulahevosena varmaksi.

Viikko sitten voittokulkuaan jatkanut Impresario on onnistunut viime starteissa erinomaisesti, vaikka valmentaja Kristian Lellan mukaan hevosen levoton luonne asettaa yhä haasteita. Eturivin paikoilta ruunalla on otettu viime kerrat alkumatka korostetun varovaisesti, mutta kun fysiikkaa ja kilpailupäätä riittää, on kilpaileminen sujunut keskittyneesti ja voitokkaasti keulahevosen rinnalta. Nyt ykkösradalta löylynlyöjän paikalle on hankala edetä, sillä alussa sen nopeus ei riitä, ja sisäradalta ulosmenoreitti voi pysyä pitkään suljettuna.

Tästä hyötyisi etenkin Por Glam Rock, joka on ottanut kaksi edellistä voittoaan keulasta. Viimeksi Impresarion voittamassa kisassa takarivistä startannut Ari Moilasen ajokki yritti neljännestä ulkoa pitkää kiriä, mutta kärkisijoille se ei olisi yltänyt ilman loppukurvin laukkaakaan. Kolmosradan paikka on Por Glam Rockille iso plussa, eikä vastassa ole erityisen vauhdikkaita avaajia. Näin ollen se saanee kontrolloida juoksua mieleisellään tempolla, ellei Impresario pääse odotuksien vastaisesti rinnalle vauhtia vaatimaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 1, 13, 6 (5, 8)

Toto5-2: 1, 10, 11, 5, 3 (8, 9)

Toto5-3: 9, 4, 3 (2, 10)

Toto5-4: 3 Por Glam Rock (8, 1)

Toto5-5: 4, 3, 7, 11, 10, 2 (8, 9)

3 x 5 x 3 x 1 x 6 = 270 riviä – 27,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Ilona Mäkinen: Itte Juakalesin (1) ensimmäinen monte. Kotonakin menty selästä vasta muutama kerta. Tuntui että homma käy, niin kokeillaan. Lähtee hyvin voltista ja toivotaan ettei häiriinny kun kaverit tulee iholle.

Lähtö 8

Ilona Mäkinen: Nemea Kato (7) oli viimeksi jostain syystä vaisu ja ei oikein mikään onnistunut sinä päivänä. Nyt on kotona ajettu treenit vähän terävämmin ja toivotaan että olisi parempi. Normaalina pitäisi pärjätä näissä lähdöissä.

New Grove Waylon (8) oli viimeksi kuolemasta ok. Taas surkea lähtöpaikka. Jos juoksu ei mene liian raskaaksi pystyy korkealle.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi