Pasi Teinin valmentama Vikken Eemeli on aloittanut kauden hienosti.
Pasi Teinin valmentama Vikken Eemeli on aloittanut kauden hienosti.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Kapean pelin paikka

Turun selväpiirteisistä T5-lähdöistä löytyy varma päätöskohteen lyhyeen ryhmään.

Ari Moilanen on kahdella ajokillaan illan ratkaisijoita. Avauskohteen ohjastettava Vikken Eemeli on jäänyt nousujohteisista otteista huolimatta viime aikoina vaille täysosumaa, mutta Turussa Pasi Teinin suojatilla on siihen vahva sauma 40 metrin pakiltakin. Viimeksi Teivossa Vikken Eemeli juuttui keulavoittajan taakse voimissaan pussiin.

Sen varmistukseksi nostetaan paalun kyvykäs Laura Evo. Jouni Miettisen tallista toisen yrityksen tekevä tamma sai kahdeksan kuukauden tauolta startin alle, jossa se laukkasi loppukaarteessa pitkäksi, mutta ei olisi tuolloin menestynyt ilman hyppyäkään.

Urallaan ensimmäisen kerran pikamatkalla starttaava Por Glam Rock avaa kovaa ja pyrkii kuutosradaltakin nopeasti johtopaikalle. Siitä 4-vuotias on vaikea voitettava. Viimeksi Kouvolassa se otti omansa keulahevosen rinnaltakin.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 10, 1 (12, 13)

Toto5-2: 3, 11, 6 (5, 12)

Toto5-3: 2, 5 (6, 4)

Toto5-4: 11, 9, 4, 5, 3 (7, 6)

Toto5-5: 6 Por Glam Rock (9, 10)

2 x 3 x 2 x 5 x 1 = 60 riviä – 6,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Emma Väre: Scorpion Comery (3) sai viimeks kivan lähdön ja suoritti taas tasollaan. Kotona välissä kaikki normaalisti ja hyvä paikka, hyötyy taas kun saa hokkeja pois.

Lähtö 8

Emma Väre: Stonecapes Victor (10) oli viimeks parempi vaikka ei vielä niin hyvä kuin parhaimmillaan, oletus on että menee starteista eteenpäin. Paikka miinus tälle matkalle, kokolaput laitetaan ekaa kertaa.

Lähtö 9

Emma Väre: Prickly Rose (8) oli viimeks pettymys kun meni ihan käsijarru pohjassa koko matkan. Nyt vaihdetaan vähän varusteita jos kaasu löytyis, raskas keli on miinus.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi