Koivuset ovat jälleen valmiita menetymään kotiradallaan. Ensimmäisen ja toisen kohteen ideavarmat tulevat heidän tallistaan.
Koivuset ovat jälleen valmiita menetymään kotiradallaan. Ensimmäisen ja toisen kohteen ideavarmat tulevat heidän tallistaan.Kuvat: Jarno Unkuri ja Anu leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Kotiradan kaksikkoon on luottoa

Vähäväkisessä T5-avauksessa toista peräkkäistä keulavoittoa jahtaavan Rarity Redin lisäksi Harri Koivusen tallista starttaa T5-kohteissa toinenkin varmaehdokas.

Urallaan toistaiseksi vain kerran ykköseksi yltäneen Super Cluen tehtävä näyttää nyt viime startteja sopivammalta, ja voitto on sen myötä pystyvän nelivuotiaan ulottuvilla. Tuoreessa keskiviikon kisassa Super Clue teki kolmannesta ulkoa vajaan kierroksen kirin ilman selkää. Pitkään kärkisijoista kamppailleelle ruunalle päätössatanen oli liikaa, mikä pudotti sen viidenneksi, mutta esitystä ei voi moittia.

Toissa kerralla Teivossa Super Clue spurttasi terävästi lyhyellä kirillä voittaneen Iago Vicin kupeelle saatuaan viidennestä sisältä tilaa maalisuoran alussa. Metsämäessä Olli Koivusen ajokille tarjoutuu tilaisuus keulajuoksuun.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 2 Rarity Red (3, 4)

Toto5-2: 6 Super Clue (9 ,5)

Toto5-3: 9, 2, 4. 10, 5 (3, 7)

Toto5-4: 2, 6, 9, 8, 7, 5, 10 (3, 12)

Toto5-5: 4, 1 (10, 5)

1 x 1 x 5 x 7 x 2 = 70 riviä – 7,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi