Hyväluokkainen General Norrgård on Metsämäen perjantaikierroksen varma. Arkistokuvassa hevonen keväällä 2022 Solvallassa Magnus Djusen ajamana.
Hyväluokkainen General Norrgård on Metsämäen perjantaikierroksen varma. Arkistokuvassa hevonen keväällä 2022 Solvallassa Magnus Djusen ajamana.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Nousuvire jatkuu - lue Mobiilihepan valmentajakommentit

Vastustajista Rawitin poisjäännin myötä voltin ykkösradalta starttaava General Norrgård toimii systeemin luottohevosena.

Ennakkoon kaksijakoiselta näyttävän T5-pelin kahteen ensimmäiseen kohteeseen haetaan yllätystä, ja varmaksi valitaan neljännen kohteen nousukuntoinen General Norrgård. Viimeksi tasokkaassa tehtävässä hänniltä hurjalla loppuvedolla voittotaistoon noussut ruuna kiri kuudennesta ulkoa 12,6/700 metriä. Edellle jäi vain Furioso Wohlrab.

Perjantain karsintalähdön kovin vastustaja Ken’s Carlos tulee tauolta. Kahdella nousujohteisella esityksellä kauden aloittanut General Norrgård pystyy vielä nähtyä parempaan ja nyt voittoon.

Toto-kupongille tästä linkistä

 

.

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 5, 9, 6, 4, 3, 7, 10, 2, 8, 1 (5, 9)

Toto5-2: 1, 7, 11, 5, 6 (10, 8)

Toto5-3: 8, 5, 7, 2 (6, 3)

Toto5-4: 2 General Norrgård (9, 10)

Toto5-5: 11, 1 (7, 8)

10 x 5 x 4 x 1 x 2 = 400 riviä – 40,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Valmentajakommentteja Mobiilihepasta

Lähtö 3

Janina Lehtonen: Har Har Har (4) ei ihan totta tehnyt parissa edellisessä startissaan, vaan pyöritteli kuskin mukaan korvia ja katseli maisemia. Lisätään nyt vetopallot.

Lähtö 4, Toto5-1

Vilja Kivinen: Bastian S (2) on ollut tosi pirteä treeneissä, niin koitetaan aloittaa jo starttailu. Hokit ei tätä pitäisi haitata, ja on juossut aika samoja vauhteja kesät talvet. Pitkä tauko alla, joten voi olla vielä tukkoinen.

Mia Lamminen: Tammikuun startin jälkeen Mr Big Moneylta (7) löytyi kurkusta sanomista, siinä meni pari viikkoa kevyemmin. Sen jälkeen päässyt treenaamaan normaalisti, ja treenaa hyvin ja virkeästi. Mutta taukoa on alla ja starttirytmi haussa. Ok-suoritukseen olen tyytyväinen.

Lähtö 8, Toto5-5, Duo-2

Hannu Jokila: Masavesa (6) on harjoitellut hyvin. Sen vatsa oli kipeä, löysällä aiheuttaen veren rauta-arvojen laskun. Nyt kaiken pitäisi olla kunnossa, ja hevonen parantaa starttien myötä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi