Ideavihjeen varma Lady Marinet on lahjakas nelivuotias.
Ideavihjeen varma Lady Marinet on lahjakas nelivuotias.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Riskiveto tasaisesta tammalähdöstä

Nelivuotiskauden näyttävällä keulasoololla aloittanut Lady Marinet on yhden hutistartin jälkeen kiinnostava pelihevonen.

Tasaisesti kolmen hevosen kesken pelatusta tammasarjasta poimitaan rivin apuvarmaksi Lady Marinet. Viimeksi Pilvenmäellä sillä ei onnistunut 12-radalta oikein mikään. Takasuoralla neljänteen ulos jääneen tamman kiriväylä oli pitkään tukittuna, ja lopullisesti peli pilaantui vastustajan häiriöstä loppukaarteessa laukkaan. Kontaktin sattuessa Lady Marinet oli vielä tuorevoimainen hakeutuessaan ulkoradoille kiriin.

Olli Koivusen mukaan Lady Marinet olisi parhaimmillaan keulasta tai kärjen tuntumasta. Toisaalta lähtö ei ole lahjakkaalle 4-vuotiaalle nyt kovimmasta päästä, eikä paalulla ole täyttä määrää kilpasiskoja. Kärkivastustajista Amped Up oli Vermon kirivoittonsa jälkeen yhdestä startista pois, ja se tuskin on pikkupaussilta terävimmillään.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 5 Arctic Emerald (7, 6)

Toto5-2: 1, 10, 9, 8, 6 (5, 2)

Toto5-3: 10 Lady Marinet (2, 9)

Toto5-4: 4, 6, 2, 10 (12, 8)

Toto5-5: 6, 7, 9, 11, 8, 2, 4, 12 (5, 10)

1 x 5 x 1 x 4 x 8 =  riviä – 16,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Emma Väre: Gorgeous (2) laukkasi viimeksi kun kompastui raskaalla radalla, sen jälkeen tuli vielä hyvin maaliin. Kotona tuntuu menneen eteenpäin startista ja jos ei vaan oo raskas keli niin 18-19 pystyy menemään. Varustmuutokset: Puolilaput kokolappujen tilalle ehkä.

Lähtö 5

Juha Lindroos: 13.4. Vonkari (10) sai hyvän hiitin alle, mutta viimeisen viikon aikana kelit haastavat ja viimeistelyt kehnot. Ei minkäänlaisia odotuksia, startti näyttää missä mennään.

Lähtö 6

Emma Väre: Ellen Halm (6) teki viimeksi hyvän juoksun vaikka ei ollut notkeimmillaan, sen jälkeen huollettiin ja viimeistelyissä tuntu paljon paremmalle. Lähtee reippaasti, tarvitsee selkäreissun.

Lähtö 8

Emma Väre: Scorpion Comerylla (8) ajoin viimeksi huonosti mutta hevonen oli muuten taas paremman tuntuinen kuin edellisiin. Nyt huono paikka ja pitää ehdottomasti ajaa selästä tää lähtö joten lopputulos on juoksunkulun armoilla.

Lähtö 9

Emma Väre: Stonecapes Victor (11) jäi viimeksi painamaan matkalla ja tuli siitä väsy. Kotona kaikki normaalisti ja nyt laitetaan vetolaput ettei turhaan painais matkalla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi