Niina Tapanin valmentama Picardie voisi olla mahdollinen menestyjä Toto5-pelin avauskohteessa.
Niina Tapanin valmentama Picardie voisi olla mahdollinen menestyjä Toto5-pelin avauskohteessa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Suoraviivainen varmaviritys

Selväpiirteisestä T5-rivistä löytyy useita varmaehdokkaita kakkoskohteen Joseph Bokon, Teemu Okkolinin tappiottoman aloittelijan Rikon sekä saman tallin Dzingelin johdolla. Rivin peliajatukseksi nostetaan avauskohteen Picardie.

Toissa kerralla Metsämäessä keulahevosen rinnalta rehdisti ykköseksi paremman juoksun saanutta Roseline Forbesia vastaan kamppaillut Picardie voi edetä tällä kerralla johtopaikalle asti. Siitä Kari Rosimon ajokki pystyisi sopivassa seurassa voittoon. Tehtävää helpottaa yhden hyvän vastustajan Embossed Lemonin poisjäänti. Viimeksi Vermossa Picardie kiersi kolmannesta ulkoa pitkällä kirillä viidenneksi ja tuli 12-lopetuksessa rintamasta hyvin perille.

Muista kohteista mukaan poimitaan alipelattuina yllättäjäehdokkaina mm. T5-2:n Kukkarosuon Kurko sekä rivin päätöslähdön Artful Funny. Se kiri Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä neljännestä sisältä ulkoradoille hyökättyään 400 metriä terävästi 10,5-kyytiä Rosiman voittamassa taktiikkajuoksussa. Sopivan selkäjuoksun jälkeen hyvävireinen Artful Funny voi yltää tammalähdössä vaikka uran avausvoittoon.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 8 Picardie (6, 3)

Toto5-2: 2, 6, 3, 4, 5 (1, 2)

Toto5-3: 6, 4, 7 (8, 2)

Toto5-4: 9, 10 (3, 1)

Toto5-5: 8, 6, 1, 4 (9, 5)

1 x 5 x 3 x 2 x 4 = 120 riviä – 12,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Anssi Numinen: Sävel-Nopsa (2) laukkasi viimeksi johtavan takaa 900 ajettuna ja uusi vielä myöhemmin. Ravatessaan pystynee n.36-38 tulokseen.

Lähtö 2

Anniina Lindfors: April Star Steppiä (2) hoidettiin pariinkin kertaan talvella. Olosuhteet ovat olleet huonot ja starttiin olisi kunnon puolesta päästy aiemminkin mutta ajopaikat niin kotona kuin radalla eivät ole oikein ennen antaneet myöden kunnollisiin starttiin valmistaviin ajoihin.

Jarmo Ihamäki: Glock XO:lla (6) kokeillaan kuppilappuja.

Lähtö 8

Anniina Lindfors: Bear Giftillä (10) oli terveysmurheita loppuvuonna mutta ne selätettiin jo pari kuukautta sitten. Olosuhteiden takia ei ole päästy aiemmin ajamaan sillätavalla että olisi voinut startata. Rahasija olisi oikein maistuva aloitus. Mutta jos hevonen vaan tekee hyvän startin niin sekin riittää.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi