Very Gone Face nousee avauskohteessa pelihevoseksi.
Very Gone Face nousee avauskohteessa pelihevoseksi.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Turku: Yllätyshakuja alkulähdöistä

Kaksijakoiselta näyttävä T5-rivi pelataan ilman varmaa. Yllättäjäehdokkaita poimitaan kahdesta ensimmäisestä kohteesta.

Toisen kohteen suosikkipari Henriette Sisu – Precious Rock on kerännyt lähdön peliosuudesta noin puolet. Eturivistä tempoa on odotettavissa lähdön alkumatkalla, ja takarivin Sofie Halmille avautuu ainakin viimekertaista parempi mahdollisuus. Se jatkaa vahvassa vedossa, vaikka Vermossa sijoitus jäi vaatimattomaksi. Kierroksen kirin neljännestä ulkoa tehnyt tamma joutui loppukaarteessa ulkoradoille, kun edessä selkä ei vetänyt. Sisärata veti, eikä hänniltä ollut asiaa kärkeen.

Avauskohteen Very Gone Face palasi tauolta uusissa käsissä ja esiintyi avojaloin pirteästi. Teivon kovassa lähdössä asematkin olivat sitä vastaan. Alussa hännille pakittanut tamma kiri kolmatta rataa Let’s Get It Upin ja Salam Aleikumin kannoilla viidenneksi ja tuli viimeiset 600 metriä hieman alle 13-kyytiä. Sen perusteella Very Gone Face nousee pelihevoseksi. Pienelle peliosuudelle jääneet Selanne ja Zumu De La Vega ovat tauoltakin huomioitavia.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Turku

Toto5-1: 7, 6, 3, 9, 1, 12, 4, 11, 2, 10 (7, 6)

Toto5-2: 4, 2, 12, 11 (8, 3)

Toto5-3: 3, 11 (8, 7)

Toto5-4: 4, 10, 1 (2, 7)

Toto5-5: 2, 8 (6, 5)

10 x 4 x 2 x 3 x 2 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Emma Väre: Scorpion Comery (5) oli koelähtöön oikein positiivinen, välissä ajettu vaan kevyesti mut kaikki hyvin. Lähtöpaikka vähän haasteellinen isolle hevoselle, mut jos lähtötouhusta selvitään kunnialla niin odotan hyvää suoritusta.

Lähtö 4, Toto5-1

Sari Orreveteläinen: Very Gone Face (3) palasi tauolta asiallisella esityksellä. Mitään negatiivista ei ole ilmennyt ja hyvillä mielin lähdetään katsomaan mitä saadaan.

Anssi Nurminen: Joker Boko (10) oli viimeksi sairas ja sitä ennen epäonninen jäätyään jumiin sisäradalla laukkaavan ja jätättävän taakse. Unohda nämä kaksi viimeisintä starttia. Treenit ajettu maltillista vauhtia. Onnistuneella juoksulla toton tuntumaan. Varustemuutoksia: Jenkit? Etukengät pois.

Lähtö 6, Toto5-3

Ninan Wallden: Come On Day (1) tulee pausilta ja se tulee olemaan tukkonen.

Lähtö 7, Toto5-4 Duo-1 Troikka

Emma Väre: Xenia Comery (10) teki viimeksi oikein hienon kirin kunhan selvis liikenneruuhkista, takarivin paikka oli toiveissakin kun viimeks oli eturivistä turhan innokas. Kotona välissä kaikki normaalisti ja ravilla kolmen sakkiin odotukset.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi