Mauri Jaaralla on Vieremällä useampi mielenkiintoinen ajokki. Bustling King on niistä ideavihjeen varma.
Mauri Jaaralla on Vieremällä useampi mielenkiintoinen ajokki. Bustling King on niistä ideavihjeen varma. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Vieremä: Ulkoradaltakin juoksu onnistuu

Perjantai-illan pääravit ajetaan Vieremällä, jossa päälähtönä on nelivuotiaiden lämminveristen suurkilpailiu Einari Vidgrénin muistoajo. Ideavihjeen varma löytyy avauskohteesta.

Bustling Kingin peliprosentit ovat päivän mittaan olleet selkeästi nousussa, mutta mitenkään rajusti ylipelattu ruuna ei ole, jos pelikannatus pysyy 35 prosentin tuntumassa. Lähtöpaikka näyttää ikävältä, mutta kyseessä on näihin sarjoihin hyvä avaaja, joka viimeksi Bodenissa eteni vastaavalta paikalta vetotehtäviin. Keskipitkällä matkalla suosikin selkä lienee vielä halutumpi, joten voittokantaan palaamiseen on hyvä mahdollisuus.

Kierroksella on kaksi todella suurta suosikkia. Sekä Radetzkyn (T5-2) että Xeven Leaderin (T5-4) peliosuus kohteensa merkeistä huiteli iltapäivällä pitkälti yli 60:n. Ideavihjeessa molemmille otetaan reilusti kavereita mukaan. Kakkoskohteessa maistuvimmat yllättäjät ovat sisäradalta nappireissun saava Ambrogio, nopeutensa näyttänyt Ronaldo Malibu sekä Iivo Niskasen ohjastama Black And Quick.

Vuoden avausvoittoa hakeva Callela Vipdeal on neloskohteen ideahevonen, jota voi nostaa mukaan kapeampiinkin systeemeihin. Vaikka illallekin on luvattu sadetta, olosuhteet tuskin ovat yhtä vetiset kuin viimeksi Lahdessa, jossa juoksu pilaantui lähtölaukkaan. Mukaan otetaan kuitenkin isompiakin yllättäjiä.

Einari Vidgrénin muistoajossa Massimo Hoist on noussut pelisuosikiksi, mikä onkin oikein, sillä se oli lähdön kovista nimistä selvästi onnekkain rata-arvonnassa.

Toto-kupongille tästä linkistä

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Vieremä

Toto5-1: 8 Bustling King (5, 1)

Toto5-2: 8, 4, 1, 7, 3 (6, 2)

Toto5-3: 3, 10, 2 (12, 7)

Toto5-4: 3, 1, 8, 5, 7, 2 (6, 10)

Toto5-5: 8, 2, 3, 10, 1, 5 (6, 9)

1 x 5 x 3 x 6 x 6 = 540 riviä – 54,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Vilma Malinen: Mountain Makwan (4) jatkaa hienossa kunnossa. Porissa juoksunkulku ei suosinut, mutta oli silti positiivinen. Onnistuneella juoksunkululla totosijat eivät yllätä.

Lähtö 5

Pasi Väisänen: Boulder Lucky (6) oli kuukauden huilissa laitumella, muuten saanut liikettä. Pari kovempaa harjoitusta alla ja kovempi viimeistely vielä ajetaan. Ei menestyspaineita, haetaan starttirytmiin pääsyä kotiradalla.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi