Up Front Larryn tytär Kitzune G.G. on napannut ainakin yhden voiton jo viitenä kautena peräkkäin. Tuleeko nyt tämän kauden avausvoitto?
Up Front Larryn tytär Kitzune G.G. on napannut ainakin yhden voiton jo viitenä kautena peräkkäin. Tuleeko nyt tämän kauden avausvoitto?Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Ylivieskaan: Loistosauma palata voittokantaan

Ylivieskan Toto5-ideavihjeen varmavalinta nähdään tositoimissa heti rivin kärkeen.

Kitzune G.G. ei ole tällä kaudella vielä yltänyt totoon kahdessa startissaan, mutta tamma on esittänyt kuitenkin hyvää kuntoa. Viimeksi Kuopiossa se meni matalan 14-ajan johtavan rinnalta.

Tähän lähtöön saattaa tulla ylikova avaus, sillä starttiraketilla Narzariolla haluttaisiin luultavasti ajaa keulasta. Showtimejackflowerin ohjastajan Tuomas Pakkasen taktiikka lienee myös aktiivinen, ja mainitut nimet pystyvät tosi kovaan avaukseen. Kitzune G.G. hyötyisi ylikovasta avauksesta, ja sopivatasoisessa kisassa tammalla on voittosauma vaikka johtavan kupeelta. Se on alustavasti kovasti alipelattu ja kiinnostava tukipilari.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Ylivieskaan

Toto5-1: 6 Kitzune G.G. (3, 9)

Toto5-2: 1, 6 (7, 4)

Toto5-3: 11, 1, 8, 4 (2, 10)

Toto5-4: 3, 1, 7, 10, 4 (9, 5)

Toto5-5: 7, 6, 4, 10, 1 (3, 2)

1 x 2 x 4 x 5 x 5 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Tuuli Kurkinen: Showtimejackflower (4) palaa pitkältä tauolta, jonka aikana suoritettu polvioperaatio ja hevosen kuntoutusta. Heti tauolta ei parhaimmillaan ja kengitystä haetaan ensimmäisiin startteihin. Treenaa ja ravaa hyvin. Varustemuutoksina pehmeämmät kuolaimet ja nostattavat kärryt.

Lähtö 9

Panu Ahonen: Northwind Megan (1) kanssa ei olla löydetty oikeaa säveltä ja nyt tullaan sattumuksien myötä vielä normaalia keveämmillä viimeistelyllä. Isoliikkeinen ja jotenkin tosi lapsellinen hevonen se vielä on. Kova lähtökin. Menestys olisi mieluinen yllätys.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi