Mia Lammisen valmentama Mr Big Money juoksee kotiradallaan sopivalla 3100 metrin matkalla. Ylimmälle voittoluokalle on jaossa 50 000 euroa ekstrarahaa.
Mia Lammisen valmentama Mr Big Money juoksee kotiradallaan sopivalla 3100 metrin matkalla. Ylimmälle voittoluokalle on jaossa 50 000 euroa ekstrarahaa.Kuva Pekka Salonen.

Hevosurheilun Toto64-ideavihje Pori: Alipelattu tukipilari stayermatkalta

Porin 64-rivin pankin Parvelan Retun apuvarmaksi poimitaan Mr Big Money, joka viihtyy pitkillä matkoilla.

Neljäntenä kohteena ajettava 3100 metrin tasoitus on selväpiirteisen rivin tasaisimmin pelattuja. Kakkossuosikki Mr Big Moneyn peliosuus kuuluisi olla viime näytöillään korkeampi. Tuoreimmassa Lahden startissa se kamppaili vahvasti kakkossijasta derbykakkosen Always Readyn kannoilla. Mr Big Money on menestynyt jatkuvasti myös pidemmillä matkoilla, mutta voitto on viime aikoina tätä kovemmissa lähdöissä kiertänyt.

Avauskohde pelataan kahdella hevosella, ja 40 metristä starttaava suosikki Kleppe Spödå jää varahevoseksi. Sen edeltä lähtevät kovavireiset Villi Vilpertti ja Humu-Liisa ovat nyt vahvoilla. Esimerkiksi Teivon startissa 22.6. Humu-Liisa lähti Kleppe Spödån kanssa samalta paalulta ja tuli tämän selässä hyvävoimaisena maaliin. Siihen verrattuna Santtu Raitalan ajokki saa Porissa 20 metriä hyödyn.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi