Janne Korven ohjastamalla Magic Madonnalla on loistosauma voittaa kriteriumkarsintansa. Toto64-jackpot on 50 000 euroa.
Janne Korven ohjastamalla Magic Madonnalla on loistosauma voittaa kriteriumkarsintansa. Toto64-jackpot on 50 000 euroa.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto64-ideavihje Tampere: Suuntaa karsintavoittajana finaaliin

Teivon Toto64-kierros tarjoaa urheilullista herkkua, kun edessä on lämminveristen kriteriumkarsinnat. Suomenhevosten vastaavat kohteet ajetaan jo ennen pääpelin kohteita.

Ideavihjeen varmaksi valitaan Magic Madonna. Pekka Korven valmennettava kisasi viimeksi ensimmäistä kertaa Suomessa. Tamma hävisi keulajuoksulla vain niukasti. Derbyvoittaja Magical Princessin pikkusisko kiihtyy tosi napakasti, ja keulajuoksu on jälleen todennäköinen. Varmavalinta tuskin ainakaan heikentää otteitaan saatuaan startin alle, ja sopivatasoisessa lähdössä koko matkan keula-asemaan on hyvä sauma.

Ideasysteemissä rivin suurimmat suosikit varmistetaan. Shackhills Twisterin kuuluu olla lähdössään suosikki, mutta mukana on useampi tosi pystyvä vastustaja. Dusktodawn Boogien kaveriksi otetaan Timo Nurmoksen tallin El Jetpack, jonka ominaisuudet sattuvat keskipitkälle matkalle luultavasti hyvin.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi