Hevosurheilun Toto65-ideavihje Magic Monday: Tammalahjakkuus ei putoa enää mitaleilta
Tapio Perttunen on jälleen Seinäjoella isossa roolissa, nyt Lake's Dianan kanssa.Kuva Jarno Unkuri

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Magic Monday: Tammalahjakkuus ei putoa enää mitaleilta

Tapio Perttusen valmentama Lake’s Diana voitti kolmanneksi viimeisen starttinsa, mutta kahdessa edellisessään se on ollut sijoilla neljä ja viisi. Tänään se pystyy kasiradaltakin voittamaan.

Toissa kerran Lake’s Dianan kisa oli kriteriumin karsinta, missä se jäi keulassa painamaan alkumatkasta liikaa naruille. Kun juostava matka oli kaiken lisäksi 2600 metriä, ei tullut yllätyksenä, että tammakyky tipahti finaalipaikkojen ulkopuolelle. Viime kilpailussaan Tammakriteriumin revanssissa vajaa kuukausi sitten, Tapio Perttusen tallin edustaja juoksi hännillä, mistä oli kovassa lopetuksessa vaikea ohittaa laadukkaita kilpakumppaneita. Lähdön voitti silloin keulasta Dusktodawn Boogie. Jos Lake’s Diana ei joudu alussa aivan hännille, se pystyy päätöskohteen lopputaistoissa kirimään voittoon asti.

Ensimmäinen ja toinen kohde pelataan viidellä merkillä. Kolmannessa jättiyllättäjien osastolta poimitaan mukaan Rising Star Boy, jonka viimeisin hyvä kisa on toissa kesältä. Kykyjensä puolesta kahdeksanvuotias ori riittäisi kärkikahinoihin, mutta polviongelmien vuoksi edellisen kerran toukokuussa startannut Rising Star Boy on luonnollisesti iso kysymysmerkki. Neljännessä kohteessa kriteriumkakkonen Shackhills Twister varmistetaan Deep Blue Fontilla, jota ajaa ensimmäistä kertaa Santtu Raitala.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Magic Mondayhin

Toto65-1: 3, 5, 2, 7, 4 (1, 6)

Toto65-2: 8, 1, 5, 9, 12 (3, 10)

Toto65-3: 10, 6, 3 (11, 8)

Toto65-4: 2, 6 (3, 1)

Toto65-5: 12, 6 (2, 7)

Toto65-6: 8 Lake’s Diana (2, 4)

5 x 5 x 3 x 2 x 2 x 1 = 300 riviä – 30,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi