Demeterin viimeiseen 10 starttiin on tullut laukkamerkki. Siitä huolimatta tammalla on sauma menestyä.
Demeterin viimeiseen 10 starttiin on tullut laukkamerkki. Siitä huolimatta tammalla on sauma menestyä.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Mikkeli: Laukkariskikin huomioiden aliarvostettu

Tällä kertaa keskiviikon Toto65-kierros ajetaan Mikkelissä. Toinen varmoista on idea- ja toinen keulavarma.

Demeter on väkevässä iskussa, ja jos se vain ravaa koko matkan ajan, muilla on vaikea tehtävä paalulta starttaavaa tammaa kukistaa. Toissa kerralla tuli laukka ensimmäisellä takasuoralla ja viimeksi loppukaarteeseen mentäessä, joten jännittämistä systeemin pelaaville riittää koko kisan ajaksi. Toissa kerralla se voitti ja olisi todennäköisesti viimeksikin niin ilman hyppyä tehnyt. Laukkariski on siis selkeästi olemassa, mutta toisaalta peliprosentti kieppuu maltillisesti seitsemässä, joten pakko koittaa vauhtikestävää tammaa tukipilarina asti.

Toinen varma on viidennen kohteet Que Tal, joka pystyy ohittamaan kiihdytyksessä ennakkoon pahimman uhkaajansa Uncian, ja silloin on jo paljon voitettu. Ruuna antoi viime kilpailussaan 22. huhtikuuta hyvän kuntonäytön kirimällä hänniltä päätöstuhannen 13,1. Que Talin ja Uncian peliprosentit ovat alustavasti 34 – 43, joten Que Tal ehdottomasti varmaksi vain.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Mikkeli

Toto65-1: Kaikki 7 hevosta

Toto65-2: 2 Demeter (14, 5)

Toto65-3: 1, 8, 11, 5 (9, 2)

Toto65-4: 12, 2 (8, 3)

Toto65-5: 4 Que Tal (2, 5)

Toto65-6: 9, 6, 3, 4 (7, 8)

7 x 1 x 4 x 2 x 1 x 4 = 224 riviä – 22,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Aimo Ollikainen: Boogeymansin (7) on kunnossa, se kulki pitkäksi menneen lähtölaukan jälkeen ihan hyvin edellisessä startissa ja ilman kenkiä jatketaan. Yritetään päästä ravilla matkaan ja jos juoksu jotenkin onnistuu 7 radalta, niin kolmen joukkoon on mahdollisuudet.

Lähtö 3

Christa Packalén: Sealed Lips (1) oli viimeksi erikoisen haluton koko matkan, mentiin toki alku kovaa mutta oli jotenkin erikoinen suoritus. Palautui hyvin ja treeneissä kaikki hyvin. Nyt voltti lähtö ja lähtee hyvin liikkeelle, joten paikka on oikein hyvä. Uskoisin että on parempi kun viimeksi mutta on kyllä pieni arvoitus.

Linden's Kickup (7) aloitti mukavasti ja startti vei varmasti eteenpäin. Paikka on hyvä ja ehjällä juoksulla pystyy varmasti taistelemaan kärkisijoista.

Aki Kauppinen: Viimeistelyssä Call It Hayden (9) laukkaili mutkan kiihdytyksessä kaverin kanssa vedoissa reippaamassa vaudissa. Yksin pääsi rytmiin. Toivottavasti ammattimies (Janne Räisänen) pitää ravilla. Laskee odotuksia.

Lähtö 5, Toto65-2

Kaisa Tolvanen: Karjalan Ilona (7) jatkaa samassa kunnossa kuin ennenkin. Joensuussa huono lähtöpaikka ja sitä myöten juoksunkulku vesitti menestystoiveet, mutta teki aivan hyvän juoksun sielläkin.

Lähtö 6, Toto4-1 Toto65-3

Marko Lavi: One For Run (7) oli viime startissa kovassa kiimassa.

Aki Kauppinen: Call It Julion (8) viimeistelyssä reippaammassa vauhdissa vinoutta edelleen hoidosta huolimatta. Laskee odotuksia.

Lähtö 8, Toto4-3 Toto65-5 Duo-1

Christa Packalén: Que Talin (4) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen. Oli viimeksi ihan ok mutta oli vaan toivoton tehtävä kerätä takapareista. Nyt parempi paikka, lähtee kovaa ja laitetaan ekaa kertaa jenkit perään ja todennäköisesti jotain lappuvirityksiä. Pitäisi taistella kärkisijoista.

Lähtö 9, Toto4-4 Toto65-6 Duo-2 Troikka

Christa Packalén: Kiikku's Cashier (4) jäi viimeksi kaikki tallella pussiin ja pitäisi olla tulosriviään vaarallisempi. Mailin matka pieni arvoitus mutta jotenkin kuvittelisin että suorittaa senkin ihan ok. Kuski on uusi, muuten ei muutoksia.

Sanna Paasikivi: Tämä on kovin lähtö missä Murder Mikella (7) ajettu. Rahasija tyydyttää koska lähtörata kovasti ulkona. Hevosella kaikki tiettävästi ok. Jenkit laitetaan perään, etukengät pois ja vetolaput ensimmäisen kerran. Treenattu normaalisti edellisen startin jälkeen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi