Landen Vinkka nauttii juostavasta kolmen kierroksen matkasta.
Landen Vinkka nauttii juostavasta kolmen kierroksen matkasta.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Pori: Alipelattu tallikaveri

Keskiviikon varmavalinnat ideavihjeessä kohdistuvat Landen Vinkkaan ja Costelinaan.

Avauskohteessa kilpailevaa Landen Vinkkaa ei haittaa kolmen kierroksen juostava matka. Välistartissaan Kokemäellä ruuna kamppaili keulapaikalta kolmanneksi häviten vain Julminille ja Kukkarosuon Kurkolle. Lisäksi Hevosurheilun keräämät tallikommentit valmentaja Jouni Miettiseltä oli hevosesta positiiviset.

”Landen Vinkan uskon olevan liki kärkeä, ellei hevonen laukkaa”, Miettinen vakuuttaa.

”Se tuli Kokemäelläkin viimeisen tuhannen 23-vauhtia, mutta ei vain pystynyt vastaamaan Julminille ja Kukkarosuon Kurkolle. Juostava matka on selkeä etu.”

Tallikaveri Piletti Pee (47 %) on noussut lähdössä liian selkeäksi suosikiksi Landen Vinkkaan (15 %) nähden. Hevosina niissä ei kuitenkaan ole merkittävää tasoeroa.

Toto65-kierroksen suursuokki Costelina on ideavihjeen toinen varma. Olli Lähtisen valmennettava oli viimeksi Teivossa keulajuoksun päätteeksi erittäin vakuuttava voittaja ja on samanlaisena jälleen liki voittoa. Pahin vastustaja Larshil, joutuu vielä antamaan sille alussa 20 metriä tasoitusta.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Pori

Toto65-18 Landen Vinkka (1, 6)

Toto65-2: 2, 1, 6, 10 (9, 12)

Toto65-3: 7, 5, 4, 2, 11, 9, 8 (10, 3)

Toto65-42 Costelina (15, 8)

Toto65-5: 5, 4 (8, 9)

Toto65-6: 1, 4, 7, 10 (12, 5)

1 x 4 x 7 x 1 x 2 x 4 = 224 riviä – 22,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Juha Puhtimäki: Lugauerin (1) kuski paranee potenssiin 100.

Emma Väre: Marge Match (8) teki hyvän aloitusstartin, kotona välissä kaikki hyvin. Paikka pikku miinus, kun lähtisi hyvin liikkeelle. Odotan hyvää suoritusta tänäänkin.

Lähtö 2

Jarmo Uimonen: Dorian (3) pystyy suorittamaan kärkipäähän kaiken onnistuessa.

Tuomo Ojanperä: Calla Corona Photo (9) teki viimeksi vihdoinkin hyvän juoksun alusta loppuun, vaikka sijoitus jäi vaatimattomaksi takamatkalta. Sama voi olla edessä nytkin, mutta toivottavasti tamma jatkaa hyvällä tyylillä.

Lähtö 5

Mika Hävölä: Flo Jo (9) hyvä paikka lähteä ja matka ei ole ongelma sitkaalle tammalle. Tuosta saa mukavan selkäjuoksun ja varmaan jokusen ohituksen hevonen tekee loppukirissä. Teivossa ajettiin vielä raskaalla treenibalanssilla ja eikä muitakaan apuja käytetty, mutta nyt saatetaan riipaista takakengät pois. Suomijenkeillä jatketaan. Hevosen otteita lämmittelyssä ja ennen lähtöä ei kannata liikaa tuijottaa. Säpäkkä tamma saattaa tarjota niissä peitsiä, laukkaa, tai ihan mitä vaan, mutta ryhdistäytyy kyllä starttiin, kun ohjia saa hiukka hellittää.

Lähtö 6

Tuomo Ojanperä: Mystery For Ever (5) jatkoi Teivossa siitä mihin Porissa jäi ja on ollut molemmissa starteissa oikein hyvä. En vieläkään haluaisi satsata alkuun, mutta katsotaan tilanteen mukaan. Kaikki on ollut kotona normaalisti.

Christa Packalén: Aurelia's Pearl KS:n (11) tauko sujui hyvin, mutta tässä keväällä tuli vähän mutkia matkaan ja siksi kauden aloitus venyi. Paikka on kehno ja pyritään, että saa nyt mukavan aloituksen ja tulee juosten maaliin.

Lähtö 7

Jyrki Korhonen: Hetvin Kingi (11) pärjää ravilla lähtiessään.

Lähtö 9

Juha Länsimäki: Figaro Brick (8) löi jalkaansa viimeksi ja laukkasi.

Lähtö 10

Anssi Nurminen: Önas Servess (2) on saanut jatkuvasti huonoja lähtöpaikkoja ja juoksutkin ovat olleet vähän hankalia. Viimeksi Forssassa olisi voinut koittaa pitkääkin kiriä, mutta jäätiin suosikin selkään eikä tilaa tullut koskaan. Nyt on hyvä paikka ja kaikki mallillaan. Odotukset ihan kärkeen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi