Kuvan Evartti on vihjeen toinen varma. Lennokasko on kolmannen kohteen varmavalinta.
Kuvan Evartti on vihjeen toinen varma. Lennokasko on kolmannen kohteen varmavalinta.Kuva: Jarno Unkuri

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Rovaniemi: Yllätysherkkään kohteeseen varma

Ideavihjeen tukipilarit ovat megasuosikki Evartti sekä tasaisen kolmannen kohteen Lennokasko.

Henna Romsin 6-vuotias ruuna Lennokasko on hyvässä kunnossa ja pystyy voittamaan, jos ei tällä kertaa sorru laukalle. Viime vuoden kesäkaudella se meni kahdeksan starttia putkeen ravia, joten niin toivotonta ehjän startin tekeminen ei ole kuin sen laukkapitoisesta taulusta voisi päätellä. Maili ei suosi ja takamatkaa on 20 metriä, mutta kokeillaan silti vain kolmeprosenttista Lennokaskoa varmana.

Toinen tukipilari on erittäin sopivassa tehtävässä starttaava Evartti. Peliprosentti on 90:n tietämissä, mutta siltikään lappukaverin ottaminen ei kiehdo. Avauskohteen yllätyshaku on kolmen prosentin Exit Fastback. Toisessa kohteessa arvoon haetaan nousua Kivarin Quickstepillä ja Giro Stingillä. Neljäntenä kohteena ajettavalle lämminveristen pitkällä matkalle otetaan viisi merkkiä, ja päätöksen hakumerkki on Moneykeeper.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Rovaniemi

Toto65-1: 5, 4, 1, 2 (3, 8)

Toto65-2: 8, 9, 6, 7, 4, 2 (12, 5)

Toto65-3: 8 Lennonkasko (5, 13)

Toto65-4: 5, 9, 12, 13, 2 (3, 10)

Toto65-5: 9 Evartti (8, 3)

Toto65-6: 2, 11, 3, 9 (7, 1)

4 x 6 x 1 x 5 x 1 x 4 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Sara Kurkinen: Kuten Tornion startin maalikameran kuvasta näkee, One Touchilla (7) tuli kaikki voimat tallessa maaliin edellisessä startissa. Tässä välissä kaikki vaikuttaisi olevan hyvin. Huono lähtöpaikka hiukan lannistaa mutta toivotaan onnistunutta juoksunkulkua ja kovaa matkavauhtia. Ruuna lähenee huippukuntoa startti startilta. Samoilla varusteilla mennään kun aiemminkin. Finaali paikkaa lähdetään tosissaan hakemaan.

Lähtö 5

Sara Kurkinen: Chevy to the Levy (3) jatkaa kunnossa, parantaa toivon mukaan reilusti edelliseen starttiin verrattuna. Kengät pystyy riisumaan ja jenkkikärryt lisätä perään mikä on tälle iso plus. Koitetaan sisäradalle ja sieltä voi kiriä ihan mihin vaan jos vaan kaikki onnistuisi. Luokkaa tässä on kunhan vaan saataisi ulos. Lähtönopeutta ei oikein olla päästy kunnolla kokeilemaan Suomessa ollessaan. Jos se sattuu lähtemään niin lujaa että pääsee keulaan niin tuskin siitä silti ajettaisi.

Lähtö 7

Kari Alapekkala: B.Sacamano (5) on ollut pitkän tauon jälkeen hyvä molemmissa starteissa. Nyt kevennetään kengitystä, muuten samat varusteet. Matkan sopivuudesta en osaa sanoa, mutta treenaa vahvasti. Hyvä sijoitus ei yllätä.

Mr Golden Quick (15) on ollut hyvä ja pirteä treeneissä. Menee matkan ja uskon että nousee kärkikamppailuun.

Lähtö 9

Kari Alapekkala: Torrent D'Invernen (9) lähtöpaikat olleet todella huonot jo pitemmän aikaa. Juoksun onnistuessa pystyy nousemaan puolen välin paikkeille.

Lähtö 10

Kari Alapekkala: M.T.Special Girlille (1) harmittava laukka viimeksi, sillä heppa tuntuu hyvältä. Loistava lähtöpaikka nopealle avaajalle. Voittokamppailuun.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi