Quite Vanity on sarjoihinsa mainio hevonen.
Quite Vanity on sarjoihinsa mainio hevonen.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Turku: Kengättömyys selkeä plussa

Keskiviikon Toto65-kierros ajetaan poikkeuksellisesti Turun Metsämäessä. Varmavalinnat ideavihjeessä kohdistuvat Karlakseen ja Quite Vanityyn.

Ideavihjeen ensimmäinen varmavalinta on helppo. Toto65-kierroksen pankkina kilpaileva Karlas voitti viime starttinsa Kaustisella helposti hyvällä voittotuloksella. Ori on tosi kyvykäs menijä sarjoihinsa ja samanlaisena kuin viimeksi se on jälleen liki voittoa. Nopeana avaajana Karlas kiertynee aikaisin keulapaikalle.

Päätöskohteessa suosikiksi on luotettu viimeksi Porissa keulasta voittanut Coktail Cake. Sillä on jälleen hyvä mahdollisuus päästä keulapaikalle, mutta ideavarmaksi lähtöön valikoitui 10 prosentin peliosuuden kerännyt Quite Vanity. Tero Pohjolaisen valmennettava on hevosena haastajadivisioonan parhaimmistoa ja pystyy hyvänä ollessaan tekemään juoksua myös johtavan rinnalta. Lähtöratatuurit Quite Vanityllä ovat tällä kaudella olleet heikot, mutta nyt hevoselta riisutaan ennakkotietojen mukaan kengät ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Viime kaudella parhaat suoritukset tulivat nimenomaan avojaloin.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Turku

Toto65-1: 1, 2, 7 (5, 10)

Toto65-2: 8 Karlas (5, 6) 

Toto65-3: 2, 6 (7, 4)

Toto65-4: 4, 5, 6, 7, 9, 13 (8, 10)

Toto65-5: 1, 7, 8, 9, 10 (5, 6)

Toto65-68 Quite Vanity (5, 9)

3 x 1 x 2 x 6 x 5 x 1 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Mikko Rasi: Benjamin Peakille (7) yritetään saada parempaa ajettavuutta kuskin toiveesta.

Emma Väre: Gorgeous (8) kolhi itseään ja siksi starttiväli on venynyt. Treenijakso tuntuisi tuoneen lisää jämäkkyyttä, mutta on vieläkin keskentekoinen. Tuolta saadaan voltata rauhassa ja toivon mukaan säästyy puhtia paremmin itse starttiin.

Lähtö 2

Pia Huusari: Maradonna (3) meni viimeksi laukan jälkeen helposti muiden mukana hyviä vauhteja ja olisi pystynyt vielä kolmen sakkiin, jos laukka ei olisi mennyt pitkäksi. Pransi kovasti eka startistaan meiltä. Heti kun ravaa, pystyy pärjäämään.

Jyrki Korhonen: Hetvin Kingillä (8) ei käydä hiiteillä starttien välissä, mutta kotona tuntuu hyvältä. Viime startissa jäi ruuhkaan ensimmäisessä kaarteessa, kulki viimeisen 1400/26,7, joten jos lähtö onnistuu ja on rauhallinen niin pärjää.

Lähtö 3

Emma Väre: Prickly Rose (8) on ollut monta kertaa oikein hyvä. Kotona edelleen kaikki hyvin, vaikka pidempi starttiväli kun tähtäin Kesäkolmio Cupissa. Huono paikka ja eka maili, mutta odotan silti kärkipäähän kun menee monesta paikasta.

Lähtö 4

Kaisa Toivonen: Callela Blackbeltin (5) viime startit ovat menneet pieleen, kun se on kuumentunut lähdön uusintoihin. Toissa kerralla se painoi matkalla ja viimeksi tuli nelosradalta lähtölaukka, kun lähtö oli uusittu kahteen kertaan. Ruuna kävi viime startin jälkeen klinikalla ja se on nyt ollut terveen ja hyväntuulisen tuntuinen. Se on kuitenkin ollut kotona kokeeksi paljon helpommalla kuin aikaisemmin, joten se on nyt aika iso arvoitus.

Lähtö 9

Christa Packalén: Readly Eaglen (9) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen. On ollut asiallinen molempiin startteihin meiltä ja treeneissä kaikki ok. Paikka hyvä tälle ja tähän saatetaan kokeilla kokolappuja, lopullinen päätös tehdään lämmitylsen jälkeen.

Pia Huusari: I Love You Sisu (11) kärsii jatkuvasti huonoista paikoista, niin nytkin. Viimeksi jäi täysissä voimissaan pussiin ja kotona ollut intoa täynnä. Pärjää pian jossain, kun saa vähän lähtöpaikkaa ja onnistuneita juoksuja.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi