Salam Aleikum oli viimeksi kipeä.
Salam Aleikum oli viimeksi kipeä.Anu Leppanen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Alisuorittamiseen löytyi syy

Ideavihjeen varmavalinta on Salam Aleikum.

Martti Patrakan valmentama Salam Aleikum avasi toissa kerralla kautensa positiivisella suorituksella ja oli toinen. Odotettua tason nostoa ei kuitenkaan neljä päivää myöhemmin Forssan Toto75-lähdössä tapahtunut, vaan 5-vuotias ori oli vaisu seitsemäs. Selitys myöhemmin, kun ori paljastui Patrakan mukaan olleen viruksen kourissa. Nyt kaikki pitäisi olla kunnossa, joten tänään todennäköisesti nähdään taas vahva Salam Aleikum. Se on alustavasti mukavasti hieman aliarvostettu 15 prosentillaan ja vasta nelossuosikin asemassa, joten varmaksi vain.

Avauskohteessa Core on syystäkin jättisuosikki, mutta otetaan systeemiin kaveriksi niin ikään kovavireinen Lumettaja. Salamakypärien lähtöön laitetaan lopulta kaikki, kun esimerkiksi suosikki So Long Suckersin juoksun onnistumisesta seiskaradalta ei ole takeita, vaikka se rivakka avaaja onkin. Neljännen kohteen yllätyshaku on Carelian Surprise, vaikka toki lähtöpaikka 12 laskee mahdollisuuksia. Viidennessä suosikkikaksikko Vonkari – Hissun Feeniks varmistetaan alle 10 prosenttisilla Kuuselan Wiltterillä ja Viesmannilla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 3 (5, 7)

Toto65-2: Kaikki 11 hevosta

Toto65-3: 6 Salam Aleikum (7, 2)

Toto65-4: 4, 12 (2, 7)

Toto65-5: 4, 2, 1, 3, 8 (7, 5)

Toto65-6: 2, 10 (3, 1)

2 x 11 x 1 x 2 x 5 x 2 = 440 riviä – 44,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Jyrki Jauhiainen: Lex Libertyn (4) kaksi viimeistä starttia päättyi tototaistosta maalisuoran laukkaan. Syy ei ole selvinnyt, on ollut harjoituksissa hyvä.

Etta Pakkanen: So Long Suckers (7) on hyvällä mallilla, paikka huono ja juoksunkulku vaikeasti ennustettavissa. Ei mikään keulariippuvainen, eli odotukset silti korkealla.

Lähtö 7

Jyrki Jauhiainen: A RM (1) jäi viimeksi huonolta lähtöpaikalta takapareihin, lopussa 3. radan jono ei vetänyt.

Etta Pakkanen: Yippee Ki Yay (4) teki hyvät esitykset Uudenmaan upeimman karsinnassa ja finaalissa. Autolähtö sopii volttia paremmin ja lähtöpaikka hyvä, odotetaan kärkipäähän. Pieni ailahtelevuuden riski olemassa.

Lähtö 8

Juha Lindroos: Vonkari (4) oli viimeistelyssä hyvin virkeä, muutoin normaalin hyvän tuntuinen niin kuin aina. Nyt taas pykälää kovempi lähtö ja sijoitusodotukset 1-5.

Kaisa Toivonen: Villieläimen (5) tehtävä vain oli viimeksi liian kova, ja se meni viimeisellä puolikkaalla jumiin, kun kaksi ja puoli kierrosta oli ajettu sen ennätysvauhteja. Varmuuden vuoksi hevonen myös tähystettiin ja siitä otettiin verikokeet, mutta sairauden merkkejä ei ole ollut. Villieläin palautui startista normaalisti. Treeneissä se on ollut ok, mutta ei ehkä ihan parhaimmillaan. Vastus on kova ja viime startin jälkeen kysymysmerkkejä ilmassa, joten Vermoon tullaan maltillisin odotuksin. Ei muutoksia.

Lähtö 9

Kaisa Toivonen Quite A Boy (7) oli viimeksi oikein hyvä ja kaikki on ollut sen jälkeen normaalisti. Hevonen on hyvässä kunnossa, mutta nyt paikka on niin huono ja vastus kova, että rahasija olisi hyvä. Ei muutoksia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi