4-vuotias isokokoinen ruuna Stonecapes Victor on voittanut kuudesta kilpailustaan neljä.
4-vuotias isokokoinen ruuna Stonecapes Victor on voittanut kuudesta kilpailustaan neljä.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Epäonnistuminen alla hyvä pelikohde

Ideavihjeen varmoina toimivat viimeksi 11:nneksi sijoittunut Stonecapes Victor sekä päätöksen suosikki Tutuks.

Emma Väreen valmentama Stonecapes Victor on tehnyt alku-urallaan vaikutuksen. Viimeksi se ei kauden avauksessaan onnistunut, mitä selitti Väreen mukaan pito-ongelmat. Ostetaan selitys, ja uskotaan 4-vuotiaan näyttävän tänään taas parastaan. Stonecapes Victor starttaa avauskohteessa, jossa käytännössä kaikki seitsemän hevosta omaavat vähintään jonkinlaisen voittosauman. Jos varma pitää, sillä saa mukavasti pelietua, koska moni pelaa kohteen leveästi. Väreen suojatin alustava peliprosentti on kymmenen.

Toisena kohteena ajettavassa montélähdössä Target Kronos takaa vauhdit. Jättiyllättäjänä otetaan mukaan ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä sitten viime vuoden toukokuun kisaava Prime Lini. Kolmannessa varmistetaan suosikki Cream Candy viimeksi reilun kahden kuukauden huilin jälkeen startin kroppaansa saaneella Bolt Kronoksella.

Neljännessä kohteessa suosikki Williamsburgia uhkaa paikka johtavan rinnalla, ja jos niin käy, lähtö on entistä avoimempi. Over My Shoulder on alle kymmenellä prosentillaan aliarvostettu, kuten myös neljän prosentin Rawit. Lämminveritammat ovat asialla viidennessä kohteessa, jossa pottiin haetaan nostoa viime perjantaina vakuuttaneella Henriette Sisulla ja toista kertaa tänä vuonna kilpailevalla Esther Richillä. Päätöskohteessa uskotaan Tutuksin keulavoittoon.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 5 Stonecapes Victor (1, 4)

Toto65-2: 4, 6, 8, 1, 2 (7, 3)

Toto65-3: 2, 7 (3, 9)

Toto65-4: 4, 1, 2, 11, 8, 12 (3, 10)

Toto65-5: 1, 3, 7, 9, 5 (4, 2)

Toto65-6: 3 Tutuks (13, 10)

1 x 5 x 2 x 6 x 5 x 1 = 300 riviä – 30,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Christa Packalén: Kiikku's Nealla (4) on kaikki mennyt kotona hyvin ja uskoisin että jatkaa samanlaisessa kunnossa. Varmasti nyt joutuu taas vähän venymään jos meinaa voitosta taistella mutta uskon että pystyy menemään 15 alkuisen tuloksen. Nyt kesäkengät alla, muuten ei muutoksia.

Lähtö 4

Emma Väre: Stonecapes Victorin (5) viime startin suoritukseen ei oo keksitty muuta syytä kuin pidon puute, treenaa kotona normisti ja tuntuu ihan ookoo. Nyt on vaihdettu kesäkenkään, normaalina kuuluis mennä finaaliin mut pienen kysymysmerkin toi viime startti jätti ilmaan.

Lähtö 5

Marinka Salminen: Daddy Boyn (10) kanssa hiitinajoksi menee uloimmalta lähtöradalta.

Lähtö 6

Emma Väre: Cream Candy (2) oli viimeks oikein hyvä ja kotona välissä kaikki normaalisti, ainoo muutos että on vaihdettu kesäkenkään. Hyvä paikka ja odotan hyvää suoritusta.

Lähtö 7

Christa Packalén: Kiikku's Cashier (6) Tuli kaviopaise ja sen takia poisjäänti alla. Treenaa hyvin mutta ei varmasti ole tähän starttiin vielä parhaimmillaan kun alla pidempi starttiväli. Ajetaan nätisti ja yritetään lopussa, jatkaa ensi keskiviikkona tammaderby karsinnoissa.

MAS Flashin (12) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen. On tehnyt nyt hyviä juoksuja mutta taitaa lähtöpaikka viedä meiltä tänään isommat menestypaineet. Edestä kengät pois.

Lähtö 8

Jarno Kaliionpää: Henriette Sisu (5) teki viimeksi hyvän esityksen ja kun joutui nyt jo vähän töihin niin uskon että vielä parantaa. Jos hevonen on normaali ja juoksu onnistuu niin odotan tammaa kärkipäähän.

Pia Räikkä: Porissa Simon Angel (7) lähti epävarmasti ja putosi heti häntäjoukkoihin. Lopussa tehtävä oli mahdoton. Kunto pitää edelleen ja tamma on iloinen kilpailija. Nämä alkavat kuitenkin olla meille jo niin kovia lähtöjä kun lähtönopeutta/varmuutta ei ole ja juoksut menevät usein vaikeimman kautta.

Varustemuutokset Mobiilihepasta

Lähtö 3/ Yippee Ki Yay (6) Vedettävät puolilaput.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi