Kovakuntoisen Vixelin laukkaprosentti on tänä vuonna 40. Osaa ori voittaa laukoista huolimattakin ja on yksi illan varmoista.
Kovakuntoisen Vixelin laukkaprosentti on tänä vuonna 40. Osaa ori voittaa laukoista huolimattakin ja on yksi illan varmoista.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Epäonnistumiset laskevat pelikannatusta

Parvelan Retun huippuesityksellä kukistamisen jälkeen Vixeli on laukannut jokaisessa kolmessa kilpailussaan lähtökiihdytyksessä. Jos tänään alku sujuu ilman laukkaa, voittoon on loistosauma, sillä oriin kunto on rautaa.

Ideavihje laaditaan kolmella varmalla. Vixelin (20 %) lisäksi lippua kantavat konkaritamma Ice Wine sekä takaisin kansalliselle huipulle palannut MAS Champ. Avauskohde on tammojen maili, jossa Ice Wine pääsee matkaan sisäradalta ja juoksee keulassa tai 2. sisällä. Ice Wine on palannut Leo Mönttiselle, ja treenitiedot ovat positiiviset. Seitsemän hevosen lähtö on luonteeltaan sellainen, että K-merkki saattaa kiehtoa, joten kokeillaan ideavihjeessä Ice Wine varmana.  MAS Champin tehtävää Käpylä GP:ssä helpotti ennakkoon kovimman uhkaajan BWT Falconin poisjäänti, joten luotetaan Antti Ojanperän suojatti etenkin nyt varmaksi.

Toisessa kohteessa yllätystä haetaan Savon Sisun (5 %) ja Kevinin Tähden (1 %) kanssa. Villieläin (9 %) on jäänyt alustavissa prosenteissa turhan kauas muista suosikeista. Kolmannessa kohteessa What A Feeling (3 %) ei ole vaaraton, jos pääsee bravuurimatkallaan keulaan. Neljännessä EL Kazaamin 64 prosentin kannatus tulee laskemaan, mutta se saattaa jäädä silti Tuplaa voittosumma -lähdössä turhan isoksi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1 Ice Wine (6, 7)

Toto65-2: 3, 6, 2, 9, 5, 4 (1, 7)

Toto65-3: 10, 6, 2, 4, 8, 7, 9, 1 (11, 12)

Toto65-4: Kaikki 10 hevosta

Toto65-5: 2 Vixeli (5, 4)

Toto65-6: 12 MAS Champ (7, 6)

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi