6-vuotias ori Karlas hakee jo kauden viidettä voittoa.
6-vuotias ori Karlas hakee jo kauden viidettä voittoa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Haastajalla parannuspotentiaalia

Toisena varmana toimii kakkossuosikin asemaa alustavissa prosenteissa nauttiva Karlas.

Hannu Hietasen valmentama ja ohjastama 6-vuotias Karlas oli toissa kerralla toinen, mutta ravin kanssa oli loppumatkasta haasteita. Myös viime suoritus Torniossa jätti toivomisen varaa. Eilen tiistaina Hietanen kertoi, että hevosta on hieman hoidettu viime kisan jälkeen ja se tuntuu kotona hyvältä. Siirin Santun kuuluu olla suosikki, mutta yli 64 prosentin kannatus on likaa. Kokeillaan ideavihjeessä Karlasta varmana.

Avauskohteeseen ei oteta kantaa, vaan laitetaan suosikkiviisikko lapulle. Kolmannessa kohteessa hyvä merkki on kahdeksanprosenttinen Silent Starlight. Neljännestä löytyy vihjeen toinen varma, Ken’s Callahan. Viidennen ideamerkki on Quite A Lover, ja päätöksessä reippaampaa arvonnousua haetaan Galileo Waylla, Fango Jettillä ja Piece Of Battlella.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 4, 2, 3, 7, 5 (6, 8)

Toto65-2: 9 Karlas (6, 7)

Toto65-3: 6, 8, 5, 1 (9, 11)

Toto65-4: 9 Ken’s Callahan (7, 1)

Toto65-5: 9, 1, 4 (7, 10)

Toto65-6: 8, 10, 11, 3, 5, 4 (2, 6)

5 x 1 x 4 x 1 x 3 x 6 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Juha-Pekka Ahonen: Mr Reddingtonia (3) ei pystytty viimeksi lämmittämään tarpeeksi.

Christa Packalén: Thai Greenwich (7) malttoi viimeksi mennä ravia ja tuli juosten maaliin. Edelleen haluttaisiin ensisijaisesti ehjä juoksu ja semmoisella pystyy olemaan kuinka korkealla vaan. Lähtöpaikka on vähän turhan ulkona, saa nähdä meneekö juoksu miten hankalaksi kun kyseessä ei ole nopea avaaja.

Lähtö 6

Aimo Ollikainen: Boogeymansinillä (9) on vastassa hyviä hevosia ja takarivin lähtöpaikka, niin maltilliset odotukset on tästä lähdöstä. Hevonen on tosin hyvällä mallilla, joten jos juoksunkulku on yhtään suosiollinen, niin sijoitus voi olla aivan kärkipäässä. Samat varusteet kun edellisessä startissa.

Lähtö 7

Emma Väre: Mathilde Halm (4) oli viimeksi ihan hyvä tasokkaassa lähdössä, ei vaan oikein tajunnut open stretchiä. Kotona kaikki hyvin, rahasijaan olen tyytyväinen.

Lähtö 8

Marinka Salminen: Luxorious Lordin (6) paikka on vähän ulkona. Sijat 4-6 todennäköisesti mahdollisia.

Lähtö 9

Christa Packalén: Kiikku's Cashierltä (6) viimeksi ok suorutus, mutta ei ihan finaaliin päästy. Treeneissä normaali terhakka itsensä. Sopivalla juoksulla pystyy olemaan puolenvälin paremmalla puolella, aivan kärkisijat yllättäisi. Kengät jalassa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi