Global Venture ja Riku Salminen ovat keskiviikon kierroksen ideavarma.
Global Venture ja Riku Salminen ovat keskiviikon kierroksen ideavarma. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Huippupaikka, maili ja varusteviritykset

Ideavihjeen varmavalinta on kolmannen kohteen maililla starttaava Global Venture.

Riku Salminen kaavailee ottavansa tänään valmentamaltaan Global Venturelta kaikki kengät pois, laittavansa sille jenkkikärryt perään ja lisäksi kokeilevansa mahdollisesti erilaista sekkiä. Tänään 8-vuotiaalla ruunalla on eittämättä maililla iskunpaikka. Vauhdikas avaaja pystyy tällä matkalla hyvään suoritukseen keulapaikalta, eikä huono vaihtoehto olisi juosta toisen starttikanuunan Tim Jerryn takana 2. sisällä. Kokeillaan alustavasti 15 prosenttia pelattua Global Venturea ideavihjeen tukipilarina.

Avauskohteessa suursuosikki Kaiser Wibb varmistetaan Astrumilla, joka on tehnyt tänä vuonna monta kovaa juoksua, mutta viime lauantain kisa jätti toivomisen varaa. Toisessa kohteessa alle kymmenprosenttisista mukaan poimitaan Valloittava. Neljännen kohteen pitäisi olla kahden, Rallan Ruhtinaan ja Tuurin Tulen, kauppa. Viidennen potinnostohaku on Sipisee, ja päätöskohteessa yllättäjäosastolta poimitaan mukaan Luxus Match.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 2, 6 (3, 5)

Toto65-2: 2, 8, 3 (14, 12)

Toto65-3: 1 Global Venture (5, 9)

Toto65-4: 3, 4 (9, 10)

Toto65-5: 6, 7, 2, 9 (1, 3)

Toto65-6: 9, 2, 3, 1, 11 (10, 4)

2 x 3 x 1 x 2 x 4 x 5 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Ilona Mäkinen: Kato Katolla (1) on nyt hyvä lähtöpaikka ja startti kropassa tauolta, niin pitäisi kyllä parantaa. Saa sisäratareissun ja jos ei laukkaa, voi vähän pärjätäkin.

Emma Väre: Scorpion Comerylle (9) lyhyempi starttiväli olikin miinus. Kotona kaikki kunnossa, paikka ok ja mun mielestä selästä paras vaikka onkin monta lähtöä keulasta voittanut.

Lähtö 3

Chrita Packalén: Aurelia's Pearl KS (2) oli viimeisimpään kehno ja sen jälkeen sai vähän huilata ja jalkoja huollettiin. Treeneissä on tosi hyvän tuntuinen ja niiden perusteella sen pitäisi pärjätä näissä lähdöissä. On kuitenkin pieni arvoitus tähän lähtöön kun alla vähän taukoa.

Lähtö 5, Toto65-1

Kaisa Toivonen: Villiterttu (12) on treenannut viime startin jälkeen normaalisti ja muutenkin kaikki on ennallaan. Alkumatkasta on iso laukkariski, mutta jos se saa heti hyvin rytmistä kiinni ja ravaa, se voi olla korkeallakin. Viimeksi voltin kakkosrata oli Tertulle vaikea. Nyt se on yksin juoksuradalla ja tuolta voisi olla paremmat edellytykset saada paremmin rytmistä kiinni.

Lähtö 6, Toto65-2

Ilona Mäkinen: New Grove Waylonilta (7) asiallinen esitys viimeksi pikku tauolta. Nyt paha lähtöpaikka mailille. Pärjääminen riippuu pitkälti juoksun kulusta, hevonen on kunnossa.

Christa Packalén: Que Tal (9) oli viimeksi normaali hyvä itsensä ja treeneissä kaikki ok. Takarivi on miinusta tälle kun ei ole muiden takaa läheskään niin hyvä kun vapaalta radalta. Voitto olisi mulle ainakin pieni yllätys.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi