Magic Madonna on päivän ideavarma.
Magic Madonna on päivän ideavarma. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Jättisuosikit saavat täsmävarmistuksen

Dusktodawn Boogie ja Shackhills Twister keräävät selkeäpiirteisellä derbykarsintojen täyttämällä Toto65-kierroksella yli 80 prosentin kannatuksen. Ideavihjeessä ne varmistetaan isomman potin toivossa.

Avauskohteessa Dusktodawn Boogien kaveriksi otetaan lapulle Furioso Wohlrab, joka näytti kapasiteettiaan heinäkuun voittostarteissaan. Viimeksi se jäi johtavan rinnalta ja oli asiallinen, vaikka taipui kuudenneksi. Toinen kohde mennään aika perusmerkeillä. Hannu-Pekka Korpi kertoi tänään, että American Zaken pitäisi olla nyt parempi, mutta laukkoja on tullut, eikä se ole millään tavalla vieläkään varma suorittaja.

Kolmannen kohteen Magic Madonna terästäytynee tälle kertaa, kun on taas tosipaikka eli lippu finaaliin panoksena. Varusteissa sen kohdalla on huomioitavaa, että kaksi edellistä kisaa on ajettu normikärryillä, mutta nyt taas laitetaan jenkit perään. Uskotaan keulavoittoon ja jätetään Magic Madonna varmaksi.

Neljäs kohde mennään suosikkien kanssa, ja viides on avoin, jos Timo Nurmoksen kaksikko Velvet GoldEL Jetpack ei satu onnistumaan. Top Class Kemp on parantanut viime aikoina otteitaan, ja siltä riisutaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaikki kengät pois. Viimeksi oli jenkkikärryt ensimmäistä kertaa ja ne ovat edelleen perässä. Päätöksessä nousuvireisellä MAS For Youlla varmistetaan suursuosikki Shackhills Twister.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 3, 2 (6, 7)

Toto65-2: 7, 6, 10, 9, 4 (8, 1)

Toto65-3: 3 Magic Madonna (4, 7)

Toto65-4: 2, 7, 1 (8, 3)

Toto65-5: 6, 9, 4, 8, 3, 7 (5, 1)

Toto65-6: 2, 10 (6, 9)

2 x 5 x 1 x 3 x 6 x 2 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi