La Courabou voitti viimeksi syksyllä Vermossa näyttävällä esityksellä.
La Courabou voitti viimeksi syksyllä Vermossa näyttävällä esityksellä.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Johtaa startista maaliin

La Courabou kelpaa suuresta pelikannatuksestaan huolimatta Toto65-varmaksi.

Teuvo Nikulaisen La Courabou voitti viimeksi Killerillä vakuuttavasti keulasta. Vermossa ruuna pääsee avaamaan ykkösradalta, mistä keulajuoksun pitäisi olla lähellä. Pelikannatus hevosella on aavistuksen turhan korkea (63 %), mutta siitä huolimatta se käy vihjesuositukseen ainoaksi varmaksi.

Avauskohde on kolmen kovan kauppa. Villilempi on todennäköisenä keulahevosena oikeutettu suosikki, mutta kovan haasteen se tulee saamaan Zähikäiseltä ja Mielettömältä Melindalta.

Toisessa kohteessa suosikkikaksikko Macce ja Scorpion Comery varmistetaan kahdella edullisella yllättäjällä.

Tasainen kolmas kohde pyritään ratkaisemaan kahdella hevosella. Lazy Lulu on saanut pitkän tauon jälkeen kaksi starttia kroppaansa. Hevonen oli viimeksi jo selkeästi parempi ja oletettavasti parantaa kolmanteen starttiin vain lisää. Sahara C Lebrity puolestaan teki Teivossa mukavan tauolta paluun. Viimesyksyisten suoritusten perusteella sen pitäisi kapasiteetiltaan olla sarjoihinsa riittävä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 3, 7 (5, 6)

Toto65-2: 3, 4, 5, 10 (11, 9)

Toto65-3: 2, 9 (1, 11) 

Toto65-4: 1 La Courabou (4, 9)

Toto65-5: 1, 2, 3, 4, 6 (8, 7)

Toto65-6: 2, 4, 8, 9 (15, 1)

3 x 4 x 2 x 1 x 5 x 4 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Esa Heikkinen: Hurjinilla (5) on ajettu muutama ratahiitti ja kovimmillaan 1.36/2000. Ihan ok kunnossa hevosen pitäisi olla, mutta pitkältä tauolta maltilliset odotukset.

Lähtö 5

Emma Väre: Scorpion Comery (3) keki hyvän tauoltapaluun. Kotona tuntuisi, että meni siitä toivotusti eteenpäin. Hyvä paikka josta odotan hevosta kärkipäähän.

Anne Eve: Maccelle (5) lisättiin viimeksi vetohuput mikä toi lisä buustia loppuun.

Emma Väre: Mathilde Halmia (9) on tauon aikana huollettu ja treenattu. Treenannut viime viikot oikein hyvin. Paikka oikein hyvä, saa tosta nätin reissun ja toivon mukaan kovin vauhti on maalin kohdalla.

Lähtö 6

Christa Packalén: Sealed Lipsin (10) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen. Paikka on vähän huono nopealle avaajalle, mutta toivotaan että saa tuolta mukavan selkäjuoksun. Lisätään varustukseen vetopallot ja toivotaan että siitä tulee loppuun lisäpykälä.

Lähtö 7

Isto Kuisma: Nemea Iceman (9) oli viimeksi kipeä hengitysteistä, eikä ravi ollut 100 prosentista. Hoidettu välissä, tuntuu hyvältä.

Lähtö 8

Ilona Mäkinen: Eventful Swampiltä (1) putosi viimeksi alkumatkasta polvisuoja, mikä häiritsi aika paljon. Nyt on yksi startti kropassa tauolta ja luulisi vielä terävöityvän edellisestä. Hyvä lähtöpaikka ja pärjäämään lähdetään.

Christa Packalén: Thai Greenwichin (2) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen. On tehnyt hyviä juoksuja ja uskon että jatkaa samanlaisessa kunnossa. Matka suosii mutta nyt joudutaan ajaa normi kärryistä, se voi olla pieni miinus.

Lähtö 9

Ilona Mäkinen: Dodii (3) on suorittanut pitkään hyvin. Raapaisi viime startin jälkeen tarhassa takajalkaansa. Tuntunut nyt hyvältä kotona. Hyvä paikka voltissa ja keskipitkän matkan luulisi jaksavalle tammalle sopivan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi