Heikki Mikkosen Rivercapes Frozen on ideavihjeen ensimmäinen tukipilari. Toto65-kohteet ovat Suuren Suomalaisen Derbyn karsintalähtöjä, joista kaksi parasta pääsee ensi viikon lauantaina ajettavaan finaaliin.
Heikki Mikkosen Rivercapes Frozen on ideavihjeen ensimmäinen tukipilari. Toto65-kohteet ovat Suuren Suomalaisen Derbyn karsintalähtöjä, joista kaksi parasta pääsee ensi viikon lauantaina ajettavaan finaaliin.Kuva: Teemu Kangas

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Johtavan takaa karsintavoittoon

Lämminveristen Derbyn karsinnat muodostavat tänään Toto65-kohteet. Kaksi parasta menee jokaisesta lähdöstä finaaliin. Toinen varma on Rivercapes Frozen, jolle on tarjolla paikka suosikki Cupido Combon takana.

Heikki Mikkosen Rivercapes Frozen on erinomainen kirihevonen ja jaksaa taistella vapaaltakin radalta, kuten viimeksi keulajuoksulla 07,5-avauksen rasittamana osoitti. Tänään se ottaa aluksi johtopaikan haltuunsa, mutta päästänee keskipitkän matkan vuoksi suosikki Cupido Combon eteensä. Siitä on ensinnäkin hyvä sauma finaaliin, ja jos kiriluukku aukeaa, tamma pystyy spurttamaan voittoon asti. Tämän illan derbykarsinnoista koostuvalle kierrokselle on vähän haastavaa saada peleihin väriä, mutta yritetään pyrkiä siihen nelossuosikki Rivercapes Frozen varmana.

Avauskohteeseen otetaan alle kymmenprosenttisista mukaan Wiliam Way, Callela Ladybird ja Stonehard. Kolmannessa napataan Carla Combo suosikkikaksikko Massimo Hoistin ja Laxvikens Amiralin seuraksi kupongille. Neljännen kohteen yllätyshaut ovat EL Kickoff, Stoneisle Ultimate ja Truthisoutthere. Viidennessä varmistetaan Corazon Combo Ava Di Alessialla, ja päätöksessä uskotaan Callela Nelsonin keulavoittoon.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 4, 5, 3, 2, 9, 7 (1, 6)

Toto65-2: 3 Rivercapes Frozen (4, 7)

Toto65-3: 9, 5, 7 (6, 2)

Toto65-4: 2, 9, 1, 5, 8, 3 (6, 7)

Toto65-5: 1, 9 (6, 7)

Toto65-6: 3 Callela Nelson (4, 9)

6 x 1 x 3 x 6 x 2 x 1 = 216 riviä – 21,60 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ilona Mäkinen: Eventuful Swamp (1) teki ihan hyvä esityksen viimeksi, vaikka jäätiin ilman rahoja kovassa sakissa. Nyt mukavampi lähtö ja hyvä lähtöpaikka, että pärjäämään lähdetään uuden kuskin kanssa. Jenkit perään, muuten sama varustus.

Ilona Mäkinen: Hades (3) oli Porissa kirivaiheessa vähän kesy, mutta toisaalta suorittaa paremmin reippaalla matkavauhdilla, ja viimeksi mentiin välillä ihan hölkkää. Nyt hyvä lähtöpaikka ja uusi kuski, yritetään korotetuille rahoille.

Lähtö 2

Christa Packalen: Que Tal (8) oli viimeisimpään starttiin kipeä ja sen takia pitänyt vähän huilia. Kotona kaikki ok, mutta ei välttämättä ole vielä ihan parhaimmillaan. Ajatus olisi että saisi tästä mukavan startin ja päästäisi taas starttirytmiin.

Lähtö 4

Christa Packalen: Stonehard (9) on ollut nyt liian paineissaan kiihdytyksessä ja laukkoja on tullut. Uskoisin että takarivi on tähän kohtaan etu. Otetaan kaikki kengät pois ja toivotaan, että ravi maistuisi. Kaiken pitää siltikin mennä nappiin, jos finaaliin meinaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi