Over My Shoulder ja Santtu Raitala koittavat paluuta voittokantaan.
Over My Shoulder ja Santtu Raitala koittavat paluuta voittokantaan.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Karsintoihin riittää kevyt rastitus

Kahdessa kohteessa karsitaan tänään Tammaderbyyn. Toiseen laitetaan kaksi merkkiä ja toiseen varma.

Ensimmäiseen Tammaderbyyn karsintaan tuli merkittävä poisjäänti, kun yksi koko kisan vahvimmista voittajakandinaateista Velvet Gold vetäytyi starttiviivalta. Cream Candyn voittosauma nousi entisestään, mutta otetaan sen seuraksi lapulle avojaloin tänään kisaava Over My Shoulder. Sen kuski Santtu Raitala kukisti Cream Candyn viime viikolla Bolt Kronoksen kanssa, ja ehkäpä tänään myös Over My Shoulderilla.

Toisessa karsinnassa pelikansan suosikki on takarivistä starttaava Magic Madonna, mutta eturivin hyvä paikka nostaa Speedy Norwegianin osakkeita. Uskotaan keulajuoksuun ja kokeillaan Speedy Norwegienia varmana. Avauskohde on laadukas montékisa, johon päädytään revittämään. Suvimyrsky Ram on viidellä prosentillaan hyvä merkki.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 13, 11, 1, 12, 3, 10, 8, 9, 5, 4 (14, 6)

Toto65-2: 5, 2 (4, 8)

Toto65-3: 1 Speedy Norwegian (9, 3)

Toto65-4: 7, 10, 3, 4, 6, 2 (12, 8)

Toto65-5: 6, 10 (3, 8)

Toto65-6: 4, 7 (1, 10)

10 x 2 x 1 x 6 x 2 x 2 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Emma Väre: Cream Candy (5) teki viimeks tosi rehdin esityksen ja olin oikein tyytyväinen. Välissä hierottu ja liikuteltu kevyesti eikä moitetta. Finaaliin on tähtäys.

Lähtö 6

Christa Packalén: Kiikku's Cashierillä (2) ajettiin viimeksi tarkoituksella nätisti ja sai kivan startin pikku huililta. Nyt startti alla pitäisi olla parempi ja tänään hyvä paikka. Finaaliin pyritään ehdottomasti, mutta rahkeita olisi olla kyllä ihan totossakin jos vaan suorittaa silleen kun kuuluu.

Lähtö 7

Etta Pakkanen: So Long Suckers (3) oli viimeksi Vermossa todella raskas rata, lääkittiin myös hengitysteitä startin jälkeen. Nyt positiiviset viimeistelyt alla.

Lähtö 9

Marinka Salminen: Daddy Boyn (3) viime viikon kisa meni hiitinajoksi hankalalta lähtöpaikalta. Tänään koitetaan päästä keulaan josta kärkisijat mahdollisia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi