Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Kiihdytyksen onnistuminen avainasemassa
Mats Havulehdon ohjastama Zumu De La Vega on ideavihjeen tukipilari.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Kiihdytyksen onnistuminen avainasemassa

Salamakypärät-lähtö on mielenkiintoinen alusta saakka, kun kiihdytyksessä iskevät yhteen suosikit Zumuman ja Zumu De La Vega, joista jälkimmäinen toimii ideavihjeen ankkurina.

Avauskohteeseen koko suosikkikolmikko otetaan lapulle. Kuten kuuluukin, todennäköisin keulahevonen Deangelo on alustavissa prosenteissa eniten pelattu. Toinen kohde on Salamakypärät-osalähtö. Sisäradan Zumu De La Vega/Mats Havulehto lähtee räväkästi matkaan, eikä Zumumanin/Patri Filatoff pitäisi päästä kiihdytyksessä ulkopuolelta ohi. Sen jälkeen Zumu De La Vega olisi vahvoilla. Jos taas keulasta parhaiten suorittava Zumuman pääsee bravuuripaikalleen, se on vaikea lyötävä. Ideavihjeessä luotetaan ensimmäiseen juoksunkulkuvaihtoehtoon ja pelataan päivän prosenteissa lukemassa 21 oleva Zumu De La Vega varmaksi.

Kolmantena kohteena ajettava derbysarja on tasainen ja laadukas. Maistuvia merkkejä ovat All Star Mint, Xanthus Wapid, Callela Kickoff ja Qiulius On Stage. Neljännessä alle kymmenenprosenttisista otetaan mukaan keulapaikalta parhaiten suorittava Usvattava. Sillä on sinne tänään hyvä mahdollisuus päästä, jos vain selviää alun ravilla. Viidennessä Run and Repeat varmistetaan huippuasemista starttaavalla nousukuntoisella Heat Of Dynamitella. Päätöksen yllärihaut ovat Good Bear ja Strong Caviar.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi