Mountain Wolverine kirii kovaa. Tällä kertaa ehkä jopa avojaoin.
Mountain Wolverine kirii kovaa. Tällä kertaa ehkä jopa avojaoin.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Kiritykki iskee finaalivoittoon

Ideavihjeen varmavalinta on Kuuma cupin finaalissa starttaava Mountain Wolverine.

Viisivuotias ori Mountain Wolverine on tehnyt vaikutuksen kiriominaisuksillaan. Kuuma cupin finaaliin karsittiin neljässä lähdössä Vermossa ja yhdessä Jyväskylässä. Mountain Wolverine vei kengät jalassa nimiinsä Jyväskylän karsinnan 5. ulkoa, kun tikkasi viimeiset 700 metriä ulkoratoja pitkin 12,1.

Tänään siltä ollaan riisumassa ensimmäistä kertaa urallaan kaikki kengät pois. Efektiä voi vain arvailla, mutta ainakin Seinäjoella huhtikuussa ori oli ilman takakenkiä loistava. Lähtöpaikka on erinomainen kakkosradalla, mistä pitäisi olla tarjolla hyvä reissu. Mountain Wolverine on alustavissa prosenteissa kolmossuosikki, joten varmaksi vain.

Avauskohteeseen otetaan suosikkikaksikko Core – Kuuselan Wiltteri, ja toisessa on neljällä merkillä turvallinen olo. Kolmannessa kohteessa toivotaan Werner Orsin keulajuoksua, jolloin megasuosikki Que Talin tehtävä ei olisi enää ollenkaan niin helppo. TammaChampionissa Ava Di Alessia saa lappukavereiksi Carla Combon ja Truthisouttherin. Viidennessä kohteessa suuri suosikki Haley Hoss varmistetaan Charlene Halmilla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 7, 1 (4, 3)

Toto65-2: 1, 3, 2, 7 (4, 12)

Toto65-3: 2, 1, 4, 3, 5, 6 (9, 7)

Toto65-4: 10, 2, 7 (5, 3)

Toto65-5: 3, 12 (7, 1)

Toto65-6: 2 Mountain Wolverine (3, 9)

2 x 4 x 6 x 3 x 2 x 1 = 288 riviä – 28,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Mari Malminen: Paper In Fire (1) palaa pieneltä tauolta amatöörivalmennuksesta. Välissä ruunattu ja muuttanut maalle Vermosta.

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (6) teki viimeksi vahvan juoksun+++ Ollut hyvä harjoituksissa, paitsi haparoi tänään (su 4.6.) 2 hiitissä. Pruuvaan vielä tiistaina.

Lähtö 6

Christa Packalén: Que Tal (2) on ollut hyvä viimeisimpiin ja treeneissä kaikki tuntuu olevan mallillaan. Paikka on hyvä ja pitäisi taistella taas voitosta.

Lähtö 7

Kari Savolainen: Truthisoutthere (7) otti tasapainoisen ja rennon ylivoimavoiton Kouvolassa. Oletettavasti vähän parantaakin siitä startista. Raskas juoksu luvassa, luultavasti kuolemanpaikalla. Jaksaa siitäkin mukaan taistoon.

Lähtö 8

Jyrki Jauhiainen: A RM (1) jäi viimeksi huonolta paikalta hännille, käänteli viimeisellä kierroksella 3-4 radalle - toivoton tehtävä. Oli tänään (su 4.6.) ok viimeistelyhiiteissä.

Lähtö 9

Kari Savolainen: Whodouthinkuare (9) teki upean suorituksen viimeksi. Treenannut hyvin sen jälkeenkin. Samoilla varusteilla, hevoseen luottaen, jatketaan. Pussiriski olemassa.

Satu Munne: Bean Fighter (11) on nyt ollut pidempään tasaisen hyvä suorittaja eikä nytkään ole näkynyt merkkejä että kunto olisi laskussa. Toivotaan ylivauhtia niin meilläkin olisi mahkut hyville sijoille.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi