Gimma avaa kilpailukautensa Vermossa.
Gimma avaa kilpailukautensa Vermossa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Mieluisat varmat kortilla

Ideavihjeessä Gimman uskotaan kiertävän heti tauolta voittajaksi.

Vermon keskiviikkoisella Toto65-kierroksella riittää mielenkiintoa, kun useampi hyvä hevonen käynnistää tauon jälkeen kilpailukautensa. Heti avauskohteessa viime vuoden menestyshevonen Hierro Boko jahtaa onnistumista, mutta positiivisista tallikommenteista huolimatta hevonen varmistetaan kahdella haastajalla: huippukuntoisella Payetilla sekä Juho Ihamuotilan valmennuksesta debytoivalla Always Readyllä.

Varmavalinta osui lopulta toisessa kohteessa kisaavaan Gimmaan, vaikka pelikannatus (64 %) on noussut turhan korkeaksi. Se on kuitenkin lähdön selkeästi paras hevonen, eikä vireen välttämättä tarvitse olla ihan tapissaan tämän kisan voittaakseen.

Kolmannessa kohteessa voitto alla kilpaileva River King väistetään vastuksen koventuessa viime viikosta merkittävästi.

Päätöskohteessa uskotaan Truthisouttheren tai Make It Upin hyvyyden riittävän kiertämälläkin voittoon saakka.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 7, 8, 9 (1, 6)

Toto65-2: 10 Gimma (6, 7)

Toto65-3:  2, 5, 6, 8, 10 (4, 1)

Toto65-4: 2, 5, 9, 10, 11 (3, 4)

Toto65-5: 4, 6, 8, 9, 11 (5, 1) 

Toto65-6:  12, 13 (5, 10)

3 x 1 x 5 x 5 x 5 x 2 = 750 riviä – 75,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Jyrki Korhonen: Hetvin Kingi (11) oli sunnuntaina hiitillä ok, ja jos keskiviikkona napakka alusta niin parantaa. Lähtörata 4 tuo erittäin suuren laukan vaaran. Huonoin mahdollinen lähtörata Kingille.

Lähtö 4

Christa Packalén: Nemea Katolla (1) on ollut vaikka minkälaista harmia, kun ei olla päästy kilvanajoon. Nyt jo jonkin aikaa päästy hyvin ajamaan, mutta ei ole yleensä ollut terävimmillään heti ensimmäisiin startteihin. Lähtö on kova ja pääasia että saa nyt startin kroppaan.

Lähtö 6

Marinka Salminen: Callela Lionel (11) on hyvässä kunnossa, mutta tuskin tuolta lähtöpaikalta kärkisijoja hätyytellään. Varustukseen lisätään mahdollisesti vedettävät puolilaput.

Lähtö 9

Marinka Salminen: Fux (3) poikkeuksellisesti vähän väsyi kahdessa edellisessä startissa, joka ei missään muodossa ole tälle tyypillistä. Pidettiin pieni tauko, jonka aikana treenattiin rauhakseltaan. Pakkasjakso sotki hiittien ajoa, joten hevonen ei tule tähän starttiin parhaimmillaan. Kova ja/tai lohkeileva rata olisi iso miinus. Hevonen päättää taktiikan, joka tulee olemaan keulajuoksu. Tähän kisaan tullaan maltillisin odotuksin, toki tämän hevosen menestys ei koskaan yllätä.

Kari Savolainen: Truthisoutthere (12): Hienoa, tasapainoista jälkeä on alkanut syntyä hyvältä hevoselta. Kaikki on sujunut startin jälkeen hyvin. Toiveikkaana valmistellaan iskukuntoon kohti 3. päivän finaalia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi