Juha Utalan Gal Gadot Racing palannee keskiviikkona voittokantaan.
Juha Utalan Gal Gadot Racing palannee keskiviikkona voittokantaan.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Nousukuntoa havaittavissa

Keskiviikon varmavalintoina toimivat Gal Gadot Racing ja Amazing Player. Toto65-kierrosta mehustaa 60 000 euron jackpot.

Gal Gadot Racingin vaisuus Seinäjoella jäi mysteeriksi, mutta viimeksi Vermossa tamma tuli taustalla terävästi maaliin. Suorituksesta jäi tunne, että vire voisi olla löytymässä. Parhaimmillaan Gal Gadot Racing pystyy tosi jykeviin suorituksiin ja kolmossuosikiksi jääneenä on hyvä kokeilu ideavarmaksi.

Roselandin kiri Kouvolassa oli asiallinen, mutta pientä lisäpuristusta otteet vielä kaipaisivat voittoa ajatellen. Se toki joutui tuolloin tekemään töitä ulkoradoilla, kun nyt tie on avoin kärkipaikalle.

Viidennessä kohteessa Amazing Playerin tulee olla lähellä koko matkan johtoa. Mr Stahlin viimekesäiset suoritukset ovat vielä muistissa, mutta tauolta vire tuskin on terävimmillään. Paussi näkynee myös taktiikassa. Callela Ikaros puolestaan kohtaa viime starttia kovemman vastuksen.

Avauskohde pyritään selvittämään kahdella hevosella. Cocktailin tehtävä selkeytyi Second Actin jäätyä pois. Ykkösrata ei ole sille lähtöpaikkana paras, mutta väylien vapauteen luulisi jossain kohtaa löytyvän. Bid On Princess löytää tien myös kupongille, vaikka vastus koveneekin viime starteista. Nelivuotiaan tyyli kuitenkin on molemmissa voitoissa miellyttänyt.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 6 (2, 3)

Toto65-2: 3, 4, 6, 8, 12 (1, 11)

Toto65-3: 3 Gal Gadot Racing (4, 5) 

Toto65-4: 2, 3, 7, 9, 10 (8, 1)

Toto65-5: 5 Amazing Player (6, 4)

Toto65-6: 1, 3, 4, 9, 10 (7, 2)

2 x 5 x 1 x 5 x 1 x 5 = 250 riviä – 25,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Nina Pettersson-Perklén: Raja Eagle (3) laukkasi viimeksi voittonsa. Kaikki hyvin treenissä.

Nina Pettersson-Perklén: Lady Agostiina (8) on hyvässä kunnossa. Tamma siirtyy siitokseen keväällä.

Lähtö 4

Kaisa Toivonen: Callela Beta (2) jäi viimeksi Kouvolassa hyvissä voimissa pussiin ja oli paljon sijoitustaan parempi. Nyt vastus ei vaikuta mahdottomalta ja paikka on hyvä, joten hyvänä päivänään Beta voi kamppailla kärjessä. Sen suoritustaso kuitenkin ailahtelee paljon, eikä siitä voi luvata mitään varmaa.

Emma Väre: Mathilde Halmilla (3) olisi viimeksi ollut mahdollisuudet parempaan sijoitukseen, jos olisin ajanut eri tavalla. Nyt jäi vähän voimia tallelle. Kotona viimeistelyihin parempi kuin ennen Kouvolaa, enkä yllättyis sijoituksesta kolmen joukossa.

Nina Pettersson-Perklén: Västerbo Acordia (4) on kokoajan parempi treenissä.

Lähtö 7

Danilo Grasso: Hilding (5) on kunnossa.

Kaisa Toivonen: Villieläin (8) oli viimeksi tasainen, kelien takia vajaiksi jääneet viimeistelyt näkyivät siinä. Kelit ovat edelleen olleet kotona surkeat, mutta viime startin jälkeen on käyty pari kertaa hiitillä Vermossa, ja hevosen pitäisi olla ihan hyvässä kilpailuvalmiudessa. Odotuksissa on, että Villieläin olisi terävämpi kuin viimeksi. Vastuskin on kovempi kuin viimeksi, ja rahasija on ensimmäinen tavoite.

Lähtö 8

Kristian Lella: Way To Go (1) treenaa hyvin. Odotukset ovat korkealla.

Lähtö 9

Nina Pettersson-Perklén: Baron Danalla (6) kaikki hyvin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi