Marja Haakanan valmentama italialaistamma Betulla C.R. on vihjeen ideavarma.
Marja Haakanan valmentama italialaistamma Betulla C.R. on vihjeen ideavarma.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Räväkät suoritukset jatkuvat

Ideavarmana toimii viidennessä kohteessa starttaava Betulla C.R., joka on kolmen kuukauden taukonsa jälkeen esiintynyt ilman kenkiä edukseen.

Avauskohteessa varmaksi luotetaan Willow Pride, vaikka se viimeksi nytkin mukana olevalle Magical Princessille hävisi. Markku Niemisen valmennettava juoksi silloin johtopaikalla ja Magical Princess yli puolet matkasta sen takana. Lopussa 6-vuotias Magical Princess tuli niukasti ohi, mutta iso asia oli, että Willow Pride palasi heikon kauden avauksen jälkeen taas sille tasolle, mitä 9-vuotiaalta huipputammalta on totuttu näkemään. Myös tänään Willow Pride avaa johtopaikalle, mutta tällä kertaa Magical Princess jäänee koko mailin matkaksi sen rinnalle, ja nyt Willow Pride pystyy viemään perille asti.

Ideavarmana toimii Marja Haakanan treenaama Betulla C.R., joka on kisannut kaksi kertaa kolmen kuukauden taukonsa jälkeen ja ollut erinomainen. Paluukisassa se kiri 4. sisältä voittoon. Viimeksi samalta juoksupaikalta 6-vuotiaan tamman kirivaihe meni hankalammin, ja tuloksena oli räväkästä maalisuoran tekemisestä huolimatta vain viides sija. Jos takarivistä starttaavalla Betulla C.R.:llä selät tänään vetävät, avojaloin jatkava Santtu Raitalan ajokki pystyy ohittamaan lopussa kaikki. Alustava peliprosentti on maistuvasti vain kuusi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 5 Willow Pride (7, 8)

Toto65-2: 2, 7, 9 (4, 6)

Toto65-3: 2, 12, 5, 11, 10, 3 (9, 7)

Toto65-4: 1, 12, 4, 6, 7, 8 (3, 10)

Toto65-5: 11 Betulla C.R. (3, 2)

Toto65-6: 2, 7, 8 (10, 12)

1 x 3 x 6 x 6 x 1 x 3 = 324 riviä – 32,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Marko Heikari: Kunnaan Estellen (3) kanssa lähdetään kokeilemaan, josko ravi maistuisi paremmin autolähdössä. Viime tiistaina käytiin harjoitusraveissa kokeilemassa auton takaa lähtemistä ja siinä tamma toimi ihan ok. Toki vaikea sanoa miten se nyt malttaa, kun ympäriltä kiihdyttää enemmän hevosia. Ravia mennessään tamma ottelee kärkisijoista.

Lähtö 3

Juha Lindroos: Vonkari (4) tuntui hyvälle viimeistelyssä, ja ohjastajan muutos tuo paremman mahdollisuuden menestykseen.

Lähtö 7

Christa Packalén: Kiikku's Nea (7) oli karsinnassa jostain syystä aivan liian terävä ja alku meni rajuksi. Kotona kaikki normaalisti ja toivottavasti olisi vähän maltillisemmalla tuulella. Lähtö on tasokas mutta normaalina pystyy olemaan totossa.

Etta Pakkanen: Yippee Ki Yay (8) teki karsinnassa hyvän esityksen, vetolapuista ja kengättömyydestä oli selvää hyötyä. Kuskin vaihtumisella ei pitäisi olla merkitystä. Saa selkäjuoksun, kestää reippaan matkavauhdin ja pystyy kirimään lujaa.

Lähtö 8

Kari Savolainen: Mielenkiintoinen kauden avaus. Truthisoutthere (2) on terveen ja hyväkuntoisen oloinen. Vahva ja rehti hevonen, joten odotukset kauteen on kovat. Hevonen on säännöllisesti saanut kovia treenejä, mutta mitään kilpailuvauhtia ei ole ajettu. Voittotaistoon luokallaan.

Lähtö 9

Kaisa Toivonen: Quite A Boy (1) on ollut tauon jälkeen sellainen kuin siltä on odotettukin. Toissa kerralla juoksu meni hyvin ja hevonen tuli hyvin maaliin asti, viimeksi kiristä tuli liian pitkä. Nyt on hyvä lähtöpaikka ja vastus ei ehkä ihan viime starttien luokkaa, joten hyvä sijoitus kärjen tuntumassa odotuksissa. Ei muutoksia.

Emma Väre: Pitkältä tauolta tullaan Imperatorin (7) kanssa maltillisin odotuksin, radalla ei oo käyty mut pari kertaa oon ajanu kotona ihan juosten ja siinä on tuntunu ihan ookoolta. Yritys ois että kovin vauhti ois maalin kohdalla ja päästäis jatkamaan kilpailemista tän startin jälkeenkin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi