Esa Holopainen on ohjastanut valtaosan Naputuksen voitoista. Vermossa tammaa ajaa Jarmo Saarela.
Esa Holopainen on ohjastanut valtaosan Naputuksen voitoista. Vermossa tammaa ajaa Jarmo Saarela.Arkistokuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Ravilla kiertää korkealle

Naputus ja Think Big toimivat ideavihjeen varmavalintoina.

Kari Viljakaisen Naputus oli viimeksi tekemässä hyvää loppukiriä, kunnes ponkaisi laukalle 50 metriä ennen maalia. Tamma on tosi epävarma, mutta taas todella hyvässä vireessä. Vermossa juostava kylmäveritammojen 2120 metrin tasoitusajo on osallistujamäärältään pieni ja kirkkaimmat tähdet puuttuvat viivalta. Siispä Naputus on nykykunnossaan hyvä kokeilu ideavarmaksi.

Rivin pankkia Think Bigiä ei lähdetä varmistelemaan, koska se vakuutti kirimällä 4. parista ulkoa helposti ykköseksi. Vastus ei viime startista juurikaan kovene, joten ruunan tuleekin olla selkeä suosikki. Voltin neloselta ei pitäisi olla suurta laukkariskiä.

Viidennessä kohteessa paljon peliä keräävät Ingela K. ja Dhaki Jet jätetään kokonaan pois kupongilta. Ingela K:ta viime startissa suosi vauhdinjako. Dhaki Jetin olisi puolestaan pitänyt Killerillä pystyä 2. ulkoa nelossijaa parempaan 16-vauhtisessa lopetuksessa. Edullisempia pelihevosia ovat Picardie sekä Tara Hills.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 7 Naputus (6, 4)

Toto65-2: 1, 2, 5, 6, 8 (9, 4)

Toto65-3: 4 Think Big (11, 2)

Toto65-4: 1, 2, 4, 9, 10 (5, 4)

Toto65-5: 3, 6, 7, 12 (1, 4)

Toto65-6: 5, 6, 10 (1, 7)

1 x 5 x 1 x 5 x 4 x 1 = 300 riviä – 30,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Esa Heikkinen: Hurjin (7) on ollut kevyellä treenillä viime startin jälkeen. Viimeistelyt vaillinaiset huonojen treeniolosuhteiden vuoksi.

Lähtö 3

Emma Väre: Scorpion Comeryä (7) joutui viimeksi ottamaan kovasti kiinni viimeisessä kurvissa, eikä hevonen sitten oikein enää tajunnut lähteä. Muuten oli ihan normaali. Kotona kaikki hyvin ja odotan hyvää suoritusta.

Lähtö 6

Isto Kuisma: Sally Tie (1) on treenannut tauolla ok. Koitettu saada puristusta loppuun. On tauluaan parempi ja hyötyy, jos päästään kesäkenkään tai edes pienentämään hokkeja.

Inka Uronen: Tonic Jewel (7) oli viimeistelyssä hyvä, reipas oma itsensä.

Lähtö 8

Isto Kuisma: Girlpower Sisulla (2) ravi ei vain meinaa pysyä kasassa. Tehdään aika isoja muutoksia balanssiin, jos saataisi apuja. Ehjä juoksu tavoitteena, menestys tähän kohtaan yllättäisi.

Lähtö 9

Christa Packalén: Kiikku's Nea (6) teki viimeksi oikein hyvän juoksun laukan jälkeen ja treeneissä kaikki mennyt hyvin. Ehjällä juoksulla pystyy pärjäämään. Ei muutoksia.

Katja Salminen: Gambler Hoss (11) jäi viimeksi pois, kun ei palautunut normaalisti viimeistelyssä. Nyt ruuna tuntunut pirteältä ja rennolta. Takarivin paikka iso miinus.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi