Naputus on keskiviikon varmavalinta.
Naputus on keskiviikon varmavalinta.Arkistokuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Ravilla liki voittoa

Keskiviikon varmavalinnat ideavihjeessä kohdistuvat Naputukseen ja Centodieciin. Toto65-kierrosta mehustaa 60 000 euron jackpot.

Ideavihjeen ensimmäinen varmavalinta on Naputus, joka kierteli sunnuntaina Jokimaalla loistavasti kolmanneksi häviten vain Suven Sametille ja Lumi-Oosalle. Vahvalle tammalle sopii mainiosti juostava kolmen kierroksen matka ja ravatessaan se on liki voittoa. Vennelmon Varma ja Viestinviejä ovat suosikin pahimmat haastajat.

Rivin toiseksi varmaksi valikoituu päätöskohteena ajettavan Kuuma Cup -finaalin suosikki Centodieci. Christa Packalénin valmennettava saa nyt ensimmäistä kertaa jenkkikärryt peräänsä ja on keulapaikan puolustaessaan liki koko matkan johtoa.

Toiseen kohteeseen suosikkikolmikon lisäksi lapulle otetaan toisen startin Matias Salon tallista tekevä Mister Provident.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 4 (2, 5)

Toto65-2: 1, 2, 3, 11 (7, 4) 

Toto65-3: 1, 2, 5 (8, 3)

Toto65-45 Naputus (7, 8)

Toto65-5: 1, 3, 4, 6, 7, 8, 9

Toto65-6: 1 Centodieci (10, 6)

2 x 4 x 3 x 1 x 7 x 1 = 168 riviä – 16,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta


Lähtö 2

Christa Packalén: Golden Fun (2) teki viimeksi ok esityksen ja treeneissä kaikki mennyt hyvin. Uskon että menee kokoajan eteenpäin ja toivotaan edelleen kivaa juoksua, ja että tulisi juosten maaliin.

Jukka-Pekka Närhinen: Dazzlella (7) kaksi hyvää suoritusta alla, ollut niiden jälkeen treenissä samanlainen, hyvän tuntuinen ja pirteä. Nyt kovassa kiimassa, mikä luo kysymysmerkin suoritustasoon?

Lähtö 4

Christa Packalén: Tuhti-Kersantti (5) oli viimeksi oikein positiivinen ja jäi paljon voimia. Nyt ekaa kertaa mailin matka ja mielenkiintoista nähdä miten sen suorittaa. Voittaamaan tuskin pystyy mutta muut sijat mahdollisia.

Lähtö 5

Marinka Salminen: Fux (3) teki tosi hyvän suorituksen viimeksi. Odotan samankaltaista esitystä. Mahdollisesti vielä pikkuisen kevennetään kengitystä, josta olisi tälle kyllä hyötyä.

Lähtö 9

Christa Packalén: Centodieci (1) oli viimeksi hyvä vaikka olisi saatukin vain 2sija. Treenaa hyvin ja ajettu terävämmin nyt kotona. Jenkit perään ekaa kertaa ja menestymään lähdetään.

Christa Packalén: Gryffindor (10) teki viimeksi roiman parannuksen ja uskon että on mennyt taas eteenpäin. Nyt otetaan kengät pois ja en ylläty vaikka pärjäisi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi