Suosikki Callela Nelson varmistetaan.
Suosikki Callela Nelson varmistetaan.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Suurimmat suosikit suojataan

Alustavasti eniten Toto65-kierroksella peliä ovat keränneet Callela Nelson ja Free Unique, jotka molemmat saavat ideavihjeessä kolme lappukaveria.

Viidennen kohteen Callela Nelson ei onnistunut viimeksi Derbyn finaalissa keulapaikalta, mikä oli valmentaja Jukka Hakkaraisen mukaan monen eri asian summa. Nyt se onnistunee, mutta pieni kysymysmerkki hevonen kuitenkin on, joten varmistetaan.

Päätöskohteen Free Unique on noussut uudelle tasolle. Toissa kerralla se voitti jättiyllättäjänä 2. sisältä ja viimeksi yhtensä suosikeista keulapaikalta. Vastus on tänään sopiva ja lähtöpaikka loistava, mutta varmistellaan ruuna kuitenkin ideavihjeessä isomman potin toivossa. Takarivistä starttaava Staro Quincy on Suomen debyytissään mielenkiintoinen.

Avauskohteessa Stonecapes Violet ja Make It Up ovat noin viiden prosentin kannatuksellaan aliarvostettuja. Toisessa kohteessa uskottaan, että Emma E. selviää takarivin avulla ravilla matkaan ja jyrää toiseen peräkkäiseen voittoonsa.

Kolmannessa Syneri palaa pitkältä kisatauolta ja on kasiradalla, joten pelikansan vähäinen kannatus on perusteltua. Kyseessä on kuitenkin niin hyvä hevonen, että otetaan se lapulle mukaan, kun kerrankin sitä pääsee pelaamaan alhaisella prosentilla. Neljännessä kohteessa uskotaan Rock Vicen keulavoittoon.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 2, 6, 7 (4, 5)

Toto65-2: 10 Emma E. (9, 3)

Toto65-3: 2, 6, 3, 7, 5, 8 (11, 4)

Toto65-4: 5 Rock Vice (10, 1)

Toto65-5: 1, 6, 2, 5 (4, 7)

Toto65-6: 2, 10, 9, 3 (8, 5)

4 x 1 x 6 x 1 x 4 x 4 = 384 riviä – 38,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1, monté

Ilona Mäkinen: Koitetaan päästä Cashman Gon (6) kanssa eka kertaa selästä ravia. Hevonen ok kunnossa ja laitetaan rahasija tavoitteeksi.

Laura Mehtonen: Jetset Vicelle (13) tämä on ensimmäinen montelähtö. Kerran on kokeiltu harjoitusraveissa, jolloin ruuna toimi hienosti.

Lähtö 2

Emma Väre: Who Knows Rose (1) oli viimeksi vielä pahempi jarruttelija kuin ekalla kerralla, kotona menee edelleen hyvin. Nyt eka kertaa vetopallot jotka startissa toivon mukaan toimivat oikeella tavalla.

Juha Nykopp: Ten Thousand Boylle (9) tulee varustemuutoksia.

Pia Räikkä: Leopold (13) laukkasi Forssassa viimeisessä kurvissa kolmannella kiertäessä. Ilman laukkaa olisi ollut ihan kärkikamppailuissa. Ori meni jo edelliseen starttiin paljon eteenpäin ensimmäisestä kilpailusta, mutta rutiinia ja varmuutta ollaan edelleen hakemassa näissä starteissa.

Lähtö 4, Toto65-1

Tino Ärling: Reality Hillillä (1) kokeiltiin ajaa ilman kenkiä Oulussa ja toimi nii kuin odotettiin. Kaikki hyvin startin jälkeen ja hyvät saumat taas kärkipäähän. Jos olosuhteet sallii niin kaikki kengät riisutaan taas ja vetolaput laitetaan!

Christa Packalén: Global Bring It Onin (2) juoksu meni viimeksi aivan mahdottomaksi ja tamma teki voitavansa. Treeneissä kaikki ok ja uskoisin että jatkaa kunnossa. Pyritään totoon.

Jarno Kallionpää: Henriette Sisu (5) ei saanut viimeksi yhtään pitoa liejuisesta radasta. Toivotaan parempia olosuhteita ja uskotaan hyvään esitykseen. Laitetaan vedettävät pallot ja otetaan etukengät pois. Turun lähdön perusteella hyötyy paljon kenkien riisumisesta.

Lähtö 5, Toto65-2

Marko Heikari: Indiana Miss Luckyn (5) juoksu meni viimeksi pieleen, kun se jäi sammuvan taakse, mutta tamma kiri taustalta hyvin tilaa saatuaan. Tänään on selvästi kovemmat hevoset vastassa, joten rahasija on ensisijainen tavoite.

Lähtö 6, Toto65-3 Toto4-1

Kaisa Toivonen: Villieläin (3) on ollut hyvä kaikissa starteissaan tauon jälkeen. Mikkelissä se meni kovan ajan ja tuli rehdisti perille, vaikka ei päässyt sisäradalle kuten toivottiin. Viime startin jälkeen on ollut pientä kavio-ongelmaa, mikä on täytynyt ottaa treeneissä huomioon. Villieläin on starttien välissä muutenkin varsin kevyellä liikkeellä. Villieläin lähtee lujaa, mutta ulkopuolella on niin kovia avaajia, että keulapaikan saaminen voi olla vaikeaa. Eiköhän Villieläin kuitenkin pääse sisäpuolen hevosista ohi ja sisäradalle, mikä olisi kovissa lähdöissä tärkeää. Odotukset totosijoille. Ei muutoksia.

Lähtö 7, Toto65-4 Toto4-2 Troikka

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (1) on pitänyt kuukauden rokotus/huilitauon. Tuntuisi treenien perusteella olevan hyvässä vireessä. Nyt huippu lähtöpaikka ja pärjäämään lähdetään.

Roosa Lindholm: Worrywart (7) voitti viimeksi montéssa ja teki upean uuden ennätyksen! Nyt on löytynyt oikea treeni ja ilman etukenkiä jatketaan. Hevosen menestys riippuu pitkälti juoksupaikasta ja matkavauhdista, hitaana lähtijänä se on usein muiden armoilla. Lähti viimeksi montéssa täksi hevoseksi yllättävän kovaa matkaan, toivotaan että myös kärryt perässä pystyisi samaan. Rahasijaan ja hyvään suoriukseen olisin jälleen tyytyväinen.

Lähtö 11, Troikka

Jonne Väkeväinen: Fireless (6) on ollut tallissani pari kuukautta. Kotona treenaa hyvin, mutta teki näin jo ennen paikallisravi kokeilua. Normaalisti treenattu, ja nyt välissä hoidettu. Yksi kovempi ratahiitti ajetaan vielä ilmoituksen ja startin välissä. Nätti, hyvä startti pääasia tässä vaiheessa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi