Santtu Raitala on tänään muun muassa ideavihjeen varman Magnifique Elisen ohjissa.
Santtu Raitala on tänään muun muassa ideavihjeen varman Magnifique Elisen ohjissa.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Suursuosikin poisjäänti avasi pelin

Viidennen kohteen Mickanin starttaaminen oli jo maanantaina epävarmaa, ja vahvistus poisjäännille saatiin eilen. Tamman piti voittaa keulasta, mutta nyt kenttä on avoin. Suosikin asemaa nauttii Motivated Second, mutta ideavihjeessä varmana toimii Magnifique Elise.

Eturivin uloimmalta lähtöpaikalta kiihdyttävä Magnifique Elise teki kelpo startin viimeksi, kun sijoittui tämän päiväistä kovemmassa lähdössä 3. sisältä kuudenneksi. Tamma lähtee reippaasti liikkeelle ja jos saa paikan 2.–3. ulkoa, se pystyy kirimään lopussa voittoon. Päivän peliprosentti on viiden tietämissä, mikä on liian vähän.

Avauskohteessa yllätystä tuomaan otetaan Velaks. Toissa kerralla se sai liian myöhään kiritilaa ja viimeksi lumituiskussa ruuna taipui keulapaikalta. Nyt Velaks saa selkäreissun. Toiseen tärppimerkkinä mukaan turhan vähälle huomiolle jäänyt Make a Wish H.C., joka lähtee auton takaa hyvin, eikä kasiradasta muodostu ylitsepääsemätöntä ongelmaa.

Kolmanteen kohteeseen otetaan suosikit mukaan ja neljännen idea on kyvykäs Touko Kevätön, joka ei ole 4,5 kuukauden taukonsa jälkeen vielä onnistunut. Päätöskohteen Credit To Love ei saanut viimeksi radasta pitoa ja sen kisan voi unohtaa. Anne Kangas raportoi aamulla, että kaikki on mallillaan ja hän odottaa ruunalta vahvaa panosta.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi