Hanna Lepistön valmentama Mindsweeper on ideavihjeen ensimmäinen tukipilari.
Hanna Lepistön valmentama Mindsweeper on ideavihjeen ensimmäinen tukipilari.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Suursuosikki on voitettavissa

Ideavihje laaditaan kahdella varmalla, joista toinen on suosikki BWT Iron Manin päänahkaa hakeva Mindsweeper.

Hanna Lepistön valmentama 3-vuotias Mindsweeper vakuutti johtopaikalta uransa avauskilpailussaan, jonka hoiteli pintakaasulla ajalla 17,4ke. Viimeksi tuli kiihdytyksessä laukka, joka johtui Lepistön mukaan siitä, että hevonen on vielä herkkä porukassa.

Tämän päiväisen lähdön suosikki BWT Iron Man on vakuuttanut molemmissa uransa kilpailuissaan, mutta ei saisi tässä tehtävässä olla sentään pelattu 65 prosenttia. Kokeillaan kolmossuosikin asemaa kahdeksalla prosentillaan nauttivaa Mindsweeperiä vihjeen toisena tukipilarina.

Avauskohteessa alle kymmenprosenttisista lapulle poimitaan The Dude, jota auttaa toisen vauhdikkaan starttarin My Swedenin poisjäänti. Toisessa kohteessa hyväluokkainen River King on vähän turhan unohdettu, vaikka lähtöpaikka takarivissä onkin hankala. Kolmas kohde on tasainen, ja ainakin hyvän välistartin viime perjantaina tehnyt Zara Halm on kolmella prosentillaan aliarvostettu. Neljännessä kohteessa keulavarmana toimii Mattilan Eemeli, ja päätöksessä suosikki Janis Joplin Sisu varmistetaan Ranch Whodidwhatilla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 4, 5, 2, 7, 1, 10 (9, 3)

Toto65-2: 5, 6, 7, 12, 11 (10, 3)

Toto65-3: 3, 5, 2, 7, 4, 9, 8, 1, 11 (12, 6)

Toto65-4: 3 Mindsweeper (5, 12)

Toto65-5: 4 Mattilan Eemeli (7, 3)

Toto65-6: 4, 2 (5, 1)

6 x 5 x 9 x 1 x 1 x 2 = 540 riviä – 54,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Sari Orreveteläinen: Very Gone Face (5) kilpailee tauluaan vähän paremmassa kunnossa. Teivossa jäätiin kiinni laukkaavan taakse, mihin paloi himmeämpi mitali. Turussa kokeiltiin ensi kertaa montea, missä tamma hapotti kalkkiviivoilla vain tottumattomuuttaan laukalle hyvästä kiristä .Kotioloissa asiat vaikuttavat olevan kunnossa ja finaalipaikkaa lähdetään hakemaan. Toivotaan että juoksunkulku natsaa.

Pia Räikkä: Simon Angel (7) ei malta tällä hetkellä lähteä ravia oikein millään. Joka kesä kun kunto huipussaan, alkavat nämä ongelmat. Hevosella ei voi koskaan satsata lähtöön, mutta nyt se ei myöskään itse onnistu saamaan jalkojaan järjestykseen lähtötohinoissa. Kunto olisi mallillaan, mutta ravia olisi päästävä matkaan.

Lähtö 4

Sari Orreveteläinen: Conny Sisu (3) teki miehen työn Seinäjoella, ja pitkästä aikaa saatiin tikku työmiehelle tauluun. Tässä matka ei meitä puolla. Kesän lentokeleillä ollaan aina vähän juoksunkulun armoilla, kun lähtöön ei voi satsata eka kurvin laukan pelossa. Kunto on silti edelleen oikein hyvä. Korotettu rahasija lienee tässä tehtävässä se realistinen tavoite.

Risto Airaksinen: Vaikka Anything For Youlla (4) on taukoa, on hevonen tuntunut ratahiitillä ja intervallissa rennolta, ja hengen pitäisi olla auki.

Lähtö 5

Marinka Salminen: Callela Lionelin (4) ensimmäinen startti meiltä käsin meni kyllä ihan täysin harjoitellessa hevosen kanssa. Kävi ihan liian kuumana ennen lähtöä, sekä lähdön aikana. Vaihdetaan vähän varustusta, jotta saataisiin hevonen pysymään rauhallisempana. Ainakin maanantain viimeistelyissä varusteet toimi ja hevonen malttoi tehdä sen mitä kuski pyysi. Avaa lujaa vaikkei kuski haluisikaan, toivotaan selkäjuoksua tällä kertaa, ettei höyryäisi yksinään keulassa.

Lähtö 7

Cathy Johansson: Divine Striker (8) on kesäkeleillä hakenut vielä hyvää ravirytmiä. Nyt pieni kengitysmuutos. Katsotaan kuinka onnistui.Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi