Staro Quincy vakuutti viimeksi.
Staro Quincy vakuutti viimeksi.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Suursuosikki pitelemätön

Viimeksi leikitellen voittanut Staro Quincy käy Toto65-päätökseen varmaksi.

Harri Åkerlundin treenaama Staro Quincy voitti viimeksi lähtönsä keulapaikalta helposti Santtu Raitalan ohjastamana. Nyt keskiviikkona hevosella on sauma toistaa sama Olli Koivusen luotsaamana. Kunto Staro Quincyllä pitää ja ulkoakin se pääsenee piikkipaikalle, sillä ykkösradalta avaavalla Maccella tuskin vielä toisessa startissa pitkän tauon jälkeen lähdetään urheilemaan keulapaikalta suursuosikkia vastaan.

Avauskohteessa Suven Sametti ja Vennelmon Varma käyvät alussa kamppailun keulapaikan kohtalosta. Todennäköisimmin kärkipaikan saa Suven Sametti, jolle startti on kauden viimeinen. Ideasysteemiin otetaan parivaljakon lisäksi M.A. Piste sekä vähäiselle huomiolle jäänyt Hulluduunari.

Kolmannessa kohteessa kaksi hevosta erottuu ylitse muiden. Furioso Wohlrab on eturivistä oikeutettu suosikki, ja tavallisesti keulasta lähellä voittoa, mutta useamman kuukauden tauon vuoksi se varmistetaan Kiikku’s Giantilla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 3, 4, 5 (8, 2)

Toto65-2: 1, 4, 5, 6, 8, 11 (7, 10)

Toto65-3: 5, 12 (4, 2)

Toto65-4: 1, 4 (11, 13)

Toto65-5: 2, 3, 5, 6 (7, 4)

Toto65-6: 7 Staro Quincy (1, 2)

4 x 6 x 2 x 2 x 4 x 1 = 384 riviä – 38,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Kaisa Toivonen: Villieläimen (5) juoksu meni viimeksi pieleen sen juututtua pitkin matkaa liikenneruuhkiin. Maaliin se tuli korvat kiinni ja oli suoraan sairaustauolta aivan ok. Treeneissä sen kilpailuvireestä ei ole saanut täyttä kuvaa, mutta periaatteessa sen pitäisi mennä starttien myötä eteenpäin. Hokit ovat pikkumiinus.

Lähtö 6

Christa Packalen: Kiikku's Giant (12) teki viimeksi hyvän esityksen hankalalta paikalta. Taas ikävä paikka ja joutuu tekemään taas täyden päivätyön jos meinaa tuolta kiertää ihan kärkisijoille. Kotona kaikki hyvin, eikä muutoksia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi