Effronte Photo on mennyt tänä vuonna hyvin, mutta vielä voitto puuttuu.
Effronte Photo on mennyt tänä vuonna hyvin, mutta vielä voitto puuttuu.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Tasaisesta lähdöstä ankkuri

Ideavihjeen varmavalinta on alustavissa prosenteissa kolmossuosikin asemaa kantava Effronte Photo.

Pekka Ruuthin Effronte Photolla on tänään Hopedivisioonan karsinnassa huippuasemista paikka iskeä kauden avausvoittonsa. Se oli viimeksi Joensuun talviradalla johtavan takaa kelpo kolmas, ja silloin se ei päässyt ihan parhaalla mahdollisella tavalla hokeilla sisäradalta liikkeelle. Ruuth toivoi ennakkokommenteissa, että pääsisi laittamaan suojattinsa tälle päivää kesäkenkään. Ainakin olosuhteet sen mahdollistavat, sillä Vermon ratamestari Juha Keskimaunu twiittasi aamulla ”ok kesärata, 4 plussaa.”. Uskotaan, että Effronte Photo pystyy torjumaan The Duden kiihdytyksessä ja puolustamaan johtopaikan, mistä se kykenee tämän päivän lähdön voittamaan.

Avauskohteessa suursuosikki Corazon Combo suojataan Massimo Hoistilla. Toisen kohteen yllätyshaut ovat ilman kaikkia ennakkoilmoituksen mukaan juokseva, parasta virettään etsinyt Making Match sekä neljännen kerran Suomessa kilpaileva Ingesson, jolta otetaan tänään alustavalla tiedolla etukengät pois. Päätöksessä suosikki Heilis saa lappukaverikseen kahdeksan prosenttia pelatun Mette-Maritin.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 5, 4 (3, 2)

Toto65-2: 4, 9, 10, 1, 7 (5, 2)

Toto65-3: 1 Effronte Photo (2, 3)

Toto65-4: 10, 2, 8, 7, 9, 3 (5, 12)

Toto65-5: 3, 5 (4, 1)

Toto65-6: 3, 8 (10, 1)

2 x 5 x 1 x 6 x 2 x 2 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4, Toto65-2

Kaisa Toivonen: Quite A Boylla (2) oli viime startin aikaan veriarvoissa vähän sanomista ja se jäi kertaalleen poiskin. Nyt se on treenannut normaalisti, radallakin on käyty kelien takia muutama kerta. Rahasijaan oltaisiin suoraan tauolta tyytyväisiä.

Emma Väre: Cream Candy (4) teki oikein hyvän tauoltapaluun, kotona välissä kaikki hyvin. Lähtee reippaasti ja odotan hyvää suoritusta.

Lähtö 6, Toto4-2 Toto65-4

Kaisa Toivonen: Callela Beta (3) jäi tammikuussa kilpailutauolle, kun se alkoi kerätä kierroksia starttien myötä. Se sai ensin tasaantua hetken aikaa rauhassa ja sen jälkeen on treenattu kelien mukaan. Kotona on ajettu pitkää lenkkiä ja radalla on käyty pari kertaa, kun kelit ovat kotona menneet huonoiksi. Hevonen on ihan hyvässä kunnossa, mutta se ei ole vielä henkisesti kovin valmis, vaan sen kanssa päivät vaihtelevat tavallista enemmän. Vastassa on hyviä hevosia, ja tauolta aloitetaan maltillisin odotuksin.

Jyrki jauhiainen: A RM (11) ei viimeksi saanut paikkaa parijonosta, pakitti hännille, mistä tehtävä oli hiljaisen matkavauhdin jälkeen mahdoton, vaikka kirikin hyvin. Kelirikon takia viimeistelyt ovat olleet tavanomaista kevyemmät. Takarivistä juoksunkulku ratkaisee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi