William Way ja Tuukka Varis starttaavat Vermossa kasiradalta.
William Way ja Tuukka Varis starttaavat Vermossa kasiradalta. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Varma tasaisimpaan kohteeseen

Ideavihjeen ankkuri on päätöskohteena ajettavassa Derby-sarjassa starttaava William Way.

Jari Äikäksen William Way oli Kuopio Stakesissa epäonninen, kun laukkasi karsinnassa maalisuoralla kakkos- tai kolmossijan sekä samalla finaalipaikan juostuaan johtaneen Callela Nelsonin ulkopuolella. Sen jälkeen ruuna nakutti kaksi voittoa, ensin toiselta ilman selkää ja sitten keulapaikalta. Viimeksi se ei ollut 2. ulkoa aivan parhaimmillaan ja jäi suosikkina viidenneksi. Loppukurvissa oli ravihaasteita, mutta suoraa ruuna tuli taas mukavasti. Tänään peliprosentti on ennakkoon äärimmäisen tasaisessa lähdössä maistuvasti kuusi. Jos Tuukka Varis onnistuisi välttämään hännille peruuttelemisen, William Way pystyy lähdön voittamaan. 

Ensimmäisessä kohteessa otetaan yllättäjänä mukaan viimeksi keulasta voittanut Sugar Dance, ja toisessa annetaan mahdollisuus kahdessa viime kilpailussaan ilman kirimahdollisuutta jääneelle Djokovicille. Kolmannessa kohteessa iso suosikki Que Tal varmistetaan Magazine Matchilla, ja neljännessä haetaan pottiin nousua keulassa tai 2. sisällä juoksevalla Vicky Savoylla, Richard Halmilla sekä kesäkautensa avaavalla Borin T.N:llä. Viidennessä kohteessa mukana ovat kolme eniten peliä kerännyttä hevosta.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1, 4, 9 (5, 11)

Toto65-2: 5, 3, 4 (6, 1)

Toto65-3: 1, 2 (9, 6)

Toto65-4: 10, 11, 9, 5, 3, 12 (8, 13)

Toto65-5: 4, 10, 9 (6, 3)

Toto65-6: 8 William Way (10, 6)

3 x 3 x 2 x 6 x 3 x 1 = 324 riviä – 32,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Emma Väre: Prickly Rose (6) on oikein kiva varsa joka teki syksyllä hyvän kokeen. On sen jälkeen kasvanu aika paljon ja on vieläkin keskentekoinen, kovimmillaan ajettu 22/2000 ja tuntu siinä hyvältä. Uskoisin et pystyy 17 alkuiseen tulokseen.

Lähtö 6

Christa Packalén: Que Talin (1) kanssa treeneissä kaikki on ollu normaalisti ja kunto varmasti pysynyt samana. Paikka on hyvä ja uskon että tuosta pystyy taas taistelemaan kärkisijoista. Kokolaput vaihdetaan vetolappuihin.

Anssi Nurminen: Volume Ace (7) eli "Ässä" oli viime starttiin sairas ja sitä edellisessään epäonninen jäätyään pussiin. Toipuminen taudista vei melko kauan. Nyt onpäästy treenaamaan jo hyvän tovin. Yksi kovempi hiitti ajettiin reilu viikko sitten. 16/1600m. Lähtö on kova ja lähtöpaikka turhan ulkona. Rahasija on sopiva tavoite vielä tässä. Kokeiltaneen ensimmäistä kertaa ilman kenkiä!

Lähtö 7

Christa Packalén: Stonehard (9) oli kauden avaukseen yllättävän hyvä ja startti vei varmasti eteenpäin. Vastassa ihan hyviä hevosia mutta uskon kyllä että tämäkin pystyy tekemään ihan hyvän juoksun. Ei muutoksia.

Lähtö 8

Kari Savolainen: Truhtisoutthere (3) laukkasi viimeksi Tammachampionissa varman voiton loppukurviin, joten kunto pitää. Kurvit eivät suju nyt hyvin, vaikka kurvijuoksu on aiemmin ollut tamman vahvuus. Vaihdetaan tavan kärryt perään ja muitakin muutoksia yritetään, lähinnä balanssiin.

Emma Väre: Yuvarajah (10) teki taas viimeks hyvän esityksen mut toinen vaan meni palalla ohi. Sen jälkeen vähän huollettiin ja on tuntunu kotona hyvältä. Paikka ok, matka plussaa.

Juhani Tapani: Kilchoman (12) on tuntunut kotona hyvältä mutta lähtöpaikka on hankala. Nyt kokeillaan ajaa ilman kaikkia kenkiä ja mahdollisesti vielä avataan korvat.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi