Amazing Player on Toto65-pelin avauskohteessa liki koko matkan johtoa.
Amazing Player on Toto65-pelin avauskohteessa liki koko matkan johtoa.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto65-ideavihje Vermo: Varmat alkuun ja loppuun

Keskiviikon varmavalintoina toimivat Amazing Player ja Kiikku's Nea. Toto65-kierrosta mehustaa 60 000 euron jackpot.

Heti kierroksen avauskohteeseen varmavalinta on selkeä. Irina Sarinin valmentama Amazing Player on ykkösradalta lähellä koko matkan johtoa vakiokuski Jarmo Saarela kyydissään. 84-prosentin peliosuus on hieman liian korkea, mutta onhan ruuna väkisin lähellä voittoa. Marlon Boko jäi Mikkelissä pussiin ja erityisen mielenkiintoista hevonen olisi nähdä kengittä. BWT Gazeau riittää hevosena pitkälle, mutta kauden aloituskisassa sitä tuskin nähdään terävimmillään.

Rivin toinen varma on päätöskohteena ajettavan Kuuma Cup -finaalin niukaksi suosikiksi noussut Kiikku’s Nea. Kakkosradan lähtöpaikalta tamman ei tarvitse alussa kiirehtiä muiden mukaan, mutta joka tapauksessa se saa juoksun kärkiporukoissa. Kirivaiheeseen lähdettäessä Christa Packalénin valmennettava on haastava takana pidettävä.

Toisessa kohteessa Adven Ture ja Villijäbä ovat vähän pelattuina mainioita yllätysmerkkejä. Kolmannessa kohteessa suosikkikaksikko Coren ja Hurman Vieskerin lisäksi kupongille otetaan Huisi Hemmo, joka nopeana avaajana saa reissun kärkiporukoissa.

Hevosurheilun Toto65-ideasysteemi Vermo

Toto65-1: 1 Amazing Player (3, 5) 

Toto65-2: 1, 2, 3, 5, 6, 8 (10, 7)

Toto65-3: 5, 7, 10 (2, 1)

Toto65-4: 3, 4, 6, 9, 10 (12, 11)

Toto65-5: 3, 10 (8, 5)

Toto65-6: 2 Kiikku's Nea (3, 1)

1 x 6 x 3 x 5 x 2 x 1 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Emma Väre: Mathilde Halm (6) tuli hyvin loppua viimeksikin, vaikka oli matkalla laiska. Kotona hevonen on treenannut hyvin ja viimeisteli plus merkkisesti. Kesäkengät tälle plussaa.

Lähtö 7

Christa Packalén: Hermione (4) oli viimeksi vähän laiska matkalla ja juoksunkulkukin meni vähän pieleen. Nyt laitetaan vetolaput ja toivotaan että lähtee ravia matkaan. Treeneissä kaikki hyvin. Katsotaan kelin mukaan ajetaanko kesäkengästä vai ei.

Emma Väre: Yuvarajah (9) sai viimeksi rankan reissun, mutta oli hevonen vähän turhan rauhallinen lämmitykseenkin. Nyt pidempi starttiväli ja kotona paremman tuntuinen. Tähän starttiin tärkeintä, että kovin vauhti olisi maalissa ja saataisiin taas henkinen kantti kohdilleen.

Lähtö 9

Christa Packalén: Kiikku’s Nea (2) oli karsintaan oikein hyvä ja treeneissä ei moitetta sen jälkeen. Lähtee tarvittaessa kovaa, mutta osaa myös olla turhan hätäinen. Kesäkengät olisi etu, mutta katsotaan kelin mukaan millä balanssilla ajetaan.

Isto Kuisma: Nemea Iceman (9) oli hyvä viimeistelyissä. Juoksun onnistuessa odotukset kärkipäähän.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi